Facebook Pixel "Ο Ολυμπιακός δεν είναι πουθενά φαβορί"
Life
| 2012-11-03 00:39:00

"Ο Ολυμπιακός δεν είναι πουθενά φαβορί"

"Ο Ολυμπιακός δεν είναι πουθενά φαβορί"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί η νίκη του Ολυμπιακού. Παράλληλα, σχολίασε πως η ομάδα του δεν είναι φαβορί στην Ευρωλίγκα...

"Νομίζω ότι όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο κατάλαβαν κάτω από τι πίεση παίξαμε", δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε: "Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. η πίεση μας φαινόταν από τον τρόπο που σουτάραμε. Χάσαμε κάποια σουτ και έτσι η πίεση όλο και μας έσφιγγε. Παλέψαμε, όμως πήραμε πολλά ριμπάουντ. Η νίκη ήταν σημαντική και πιστεύω ότι θα λυθούν τα χέρια μας στη συνέχεια της διοργάνωσης. Περιμένουμε και το νέο παίκτη και πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι".

Στη συνέχεια δήλωσε:"Εμείς επί της ουσίας πληρώνουμε την ήττα από την Ζαλγκίρις. Όπως είδατε ο Ολυμπιακός δεν είναι φαβορί πουθενά σε αυτή την διοργάνωση. Αν αποβάλουμε από επάνω μας τον τίτλο του φαβορί πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια".

Για τα δύο χρόνια συμβόλαιο στο νέο απόκτημα, τον Πάουελ είπε: "Για τη διετία θα πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση. Εγώ έκανα την εισήγηση. Είναι καλός χαρακτήρας και σε όποιες ομάδες πήγε τις έκανε καλύτερες. Επίσης, την συγκεκριμένη εποχή δεν είχαμε και πολλές επιλογές. υπήρχαν τρεις παράμετροι για να φτάσουμε στην συγκεκριμένη απόφαση".

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν έκανε όλα τα φάουλ σε δύο δεκάλεπτα ο Ολυμπιακός ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: "Η Τσεντεβίτα έπαιρνε ότι της έδινε η άμυνα μας. Φυσικά και χρειαζόμαστε βελτίωση στην άμυνα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αξιολογήσουμε τα πράγματα θετικά και μιλάω για μέσα στην ομάδα. Αν τα κάνουμε αυτά όλα θα γίνουν καλύτερα. Λέω και πάλι ότι δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τη νίκη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags