Facebook Pixel Σε βλέπει η Μπάρτσα και τρέμει... Σαμαρά!
Life
| 2012-11-03 20:03:00

Σε βλέπει η Μπάρτσα και τρέμει... Σαμαρά!

Σε βλέπει η Μπάρτσα και τρέμει... Σαμαρά!

Σε μεγάλη εκτίμηση έχει πλέον τον Γιώργο Σαμαρά ο πρώην άσος των «κελτών», Φρανκ ΜακΓκάρβεϊ, που τόνισε πως η Μπαρτσελόνα θα χαρεί αν δεν παίξει στο μεταξύ τους παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ.
 

«Δεν πιστεύω που το λέω αλλά θα ήταν καλό για την Σέλτικ να παίξει ο Σαμαράς. Η Μπαρτσελόνα θα χαρεί εάν δεν παίξει. Ο Νιλ Λένον έχει πιστέψει τον Σαμαρά όσο κανείς άλλος. Ηταν και είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του. Εγω ήμουν ο μεγαλύτερος επικριτής του αλλά πλέον του βγάζω το καπέλο. Όταν τον χρειάζεται πραγματικά η Σέλτικ είναι αισθησιακός. Θεωρώ πως το γκολ που έβαλε κόντρα στην Γερμανία με την Ελλάδα στο Euro ήταν το κομβικό σημείο.

Από τότε έχει σκοράρει τέσσερα γκολ για την Σέλτικ σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έχει γίνει κάτι ανάλογο.

Η Σέλτικ χρειαζόταν να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος και ο Σαμαράς έπαιξε τεράστιο ρόλο για να βρεθεί εκεί. Μάλιστα τώρα έχει ελπίδες και για πρόκριση στην επόμενη φάση. Εχει βρει σταθερότητα στην απόδοσή του και σκοράρει γκολ», ανέφερε σχετικά ο ΜακΓκάρβεϊ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags