Facebook Pixel Λέτε να πέσει ...γιαούρτωμα;
Life
| 2012-11-03 23:46:00

Λέτε να πέσει ...γιαούρτωμα;

Λέτε να πέσει ...γιαούρτωμα;

Τελικά η ποδοσφαιρική ΑΕΚ βαδίζει στα χνάρια της μπασκετικής. Η μία έπεσε από... γιαουρτά, η άλλη αναμένεται να την (ξανα)πάθει από frozen yogurt, όπως έμαθε ο σκύλος.

Στην ΑΕΚ δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή. Υπάλληλοι και παίκτες είναι απλήρωτοι πολλούς μήνες, ενώ οι ποδοσφαιριστές, μετά την απόφασή τους να μην κοιμηθούν στο ξενοδοχείο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μοιράστηκαν το ποσό των 414 ευρώ, το οποίο ούτε για τα οδοιπορικά τους δεν φτάνει.

Όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης φωνάζουν για υπομονή μέχρι τις 15 Νοέμβρη και έχουν εναποθέσει τις ελπίδες για τη σωτηρία της ομάδας στην επικείμενη είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη, υπό την στήριξη της Seymour Pierce, προκειμένου να μπει ρευστό στα ταμεία και υπό τη νέα τάξη πραγμάτων η Ένωση να αναστηθεί οικονομικά.Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός εβδομάδας μπορεί να έχουμε επισημοποίηση του μπασίματος Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Βέβαια γεννιούνται πολλές αμφιβολίες με την είσοδο του 30χρονου επιχειρηματία, οι οποίες έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα που θα επιλέξει να πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση. Από τότε που επανήλθε στο προσκήνιο το θέμα Βιντιάδη, έχει συνδεθεί με το όνομα του Σταύρου Αδαμίδη.

Κάποιες "κακές γλώσσες" αναφέρουν ότι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ θα έχει ενεργό ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων στην Ένωση κάτι που σίγουρα δεν αρέσει στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τη διοίκηση του 38χρονου δικηγόρου ως τη χειρότερη των τελευταίων ετών μετά την εποχή Νικολαΐδη.

Τις ανησυχίες των Ενωσιτών για την παρουσία του Αδαμίδη φουντώνουν ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι ο Βιντιάδης δεν έχει διαψεύσει ποτέ την εμπλοκή του πρώτου στα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα όπως έμαθε ο σκύλος, το Σάββατο ο Βιντιάδης γευμάτισε με τον Αδαμίδη σε εστιατόριο της Κηφισιάς, ενώ στην παρέα τους συμμετείχε ο Βασίλης Δημητριάδης. Είναι τυχαίο να είναι συνδαιτυμόνες οι τρεις τους μία εβδομάδα πριν την επικείμενη ανακοίνωση του ντιλ;

Πάντως, αν αληθεύουν όσα λέγονται περί εμπλοκής Αδαμίδη, τότε η ποδοσφαιρική ΑΕΚ δείχνει να βαδίζει στα χνάρια της μπασκετικής. Η τελευταία πήγε από... γιαουρτά (Φιλίππου), η ποδοσφαιρική θα την πάθει από... frozen yogurt, τον τομέα δηλαδή που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Αδαμίδης.

Λέτε στο τέλος να πέσει ...γιαούρτωμα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags