Facebook Pixel "Υπάρχει ψυχολογική κούραση"
Life
| 2012-11-04 22:58:00

"Υπάρχει ψυχολογική κούραση"

"Υπάρχει ψυχολογική κούραση"

Ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε στο πάθος των ποδοσφαιριστών του Αστέρα και τόνισε πως οι Ράγιος, Ουσέρο και Ναβάρο έχουν κουραστεί ψυχολογικά.

"Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, κυριάρχησε το πάθος, η δύναμη και η ταχύτητα. Σε γενικές γραμμές ήταν μια δίκαιη νίκη και πήραμε σημαντικούς βαθμούς. Στο πρώτο μέρος και μετά το 20λεπτο θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο γρήγορο γκολ.

Καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Είχαμε μια αδιαθεσία του Ναβάρο στο ημίχρονο, περίμενα μήπως ξεπεραστεί μέσα από το παιχνίδι αλλά αυτό δεν έγινε και γιαυτό έγινε και η αλλαγή. Ο Ματίας κράτησε μπάλα και βοήθησε πολύ. Θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε περισσότερο τους κενούς χώρους που άφησε ο ΠΑΣ όταν επιτέθηκε και μας πίεσε. Η άμυνά μας λειτούργησε καλά.

Θέλαμε να ευχαριστήσουμε πιο πολύ τον κόσμο μας πετυχαίνοντας ένα γκολ νωρίτερα. Βλέπουμε τη συνέχεια, εύχομαι στον ΠΑΣ που είναι μια πολύ καλή ομάδα, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Νομίζω ότι τόσο στον Ράγιος, όσο και στο Ναβάρο ή τον Ουσέρο υπάρχει μια κούραση περισσότερο ψυχολογική θα έλεγα, γι αυτό και φαίνεται να υπάρχει πτώση στην απόδοση. Όμως οι εξετάσεις που κάναμε δεν έδειξαν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, καμία κούραση. Μην ξεχνάτε ότι αυτοί οι παίκτες άρχισαν να παίζουν από τις 12 Ιουνίου. Υπάρχει ψυχολογική κούραση."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags