Facebook Pixel Να είσαι Παναθηναϊκός και να φοβάσαι;
Life
| 2012-11-04 23:49:00

Να είσαι Παναθηναϊκός και να φοβάσαι;

Να είσαι Παναθηναϊκός και να φοβάσαι;

Ο Σόφο δήλωσε μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Ίκαρο πως "το πρόβλημα είναι στην καρδιά και στο μυαλό" και ο Πεδουλάκης έκανε λόγο για... φόβο! Τι φοβούνται, όμως, η καρδιά και το μυαλό;

"Όταν ψάχνεις για δικαιολογίες, να είσαι έτοιμος να χάσεις", λένε οι Αμερικανοί, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν χρειάστηκε καν να δικαιολογηθούν, ούτε πριν ούτε μετά την ήττα-σοκ από τον Ίκαρο. Ο Παναθηναϊκός είναι όχι μόνο μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή και μόλις δύο παίκτες από το περσινό ρόστερ, αλλά δείχνει να είναι μια φοβισμένη και μια αγχωμένη ομάδα, τουλάχιστον εντός Ελλάδας.

Το βάρος της κληρονομιάς των τίτλων φαίνεται πως έχει πέσει βαρύ και ασήκωτο στους πράσινους, οι οποίοι στην Ευρωλίγκα έχουν το "δικαίωμα" στην "τιμητική ήττα", αλλά στην Ελλάδα και στην Α1, δεν καταπίνεται μια ήττα από τον συμπαθή Ίκαρο. Κι αυτός ακριβώς είναι ο φόβος που έλεγε ο Πεδουλάκης.

Πώς το είπε ο Άρτζι; "Όταν στραβώνει το ματς, πάει στους 4 πόντους, εκεί μπαίνει ο φόβος"... Και όντως αυτός ο Παναθηναϊκός δείχνει στην Ελλάδα, πράγμα ανήκουστο τα προηγούμενα χρόνια, να φοβάται την ξεφτίλα της ήττας από τον οποιονδήποτε "Ίκαρο"!

"Να βάλουμε όλοι μας στο μυαλό μας σε ποια ομάδα βρισκόμαστε", είπε ο Σόφο μετά τον αγώνα, σαν να μονολογούσε, αλλά κυρίως απευθυνόταν στους συμπαίκτες του, ίσως και στον προπονητή του (;).

Βέβαια, καμία ομάδα δεν δοξάστηκε και δεν... διαλύθηκε Νοέμβριο μήνα, αλλά αφού το τρένο της πρωτιάς χάθηκε όχι από τον Ίκαρο, αλλά από τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να ανασυγκροτηθούν για να μην υπάρχουν άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις. Παναθηναϊκός είναι, άλλωστε, να τον φοβούνται πρέπει κι όχι να φοβάται ο ίδιος. Έχει δίκιο ο Σόφο. Πρέπει να βάλουν στο μυαλό τους σε ποια ομάδα είναι, αλλιώς...όποιος φοβάται, πάει και κοιμάται!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags