Facebook Pixel "Σκουπίδια ΣΚΑΪ, Αλαφούζος και Κούγιας"!
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-07 01:49:00

"Σκουπίδια ΣΚΑΪ, Αλαφούζος και Κούγιας"!

"Σκουπίδια ΣΚΑΪ, Αλαφούζος και Κούγιας"!

Σε δηλώσεις του στην κάμερα μετά τη νίκη επί της Μονπελιέ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, χαρακτήρισε έτσι τον ομόλογό του στον Παναθηναϊκό, το κανάλι του Φαλήρου και τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Μεγάλη νίκη, παλικαρίσια. Πάνω απ' όλα, αυτό που μετράει είναι ότι από την πρώτη στιγμή, κι εγώ προσωπικά και η διοίκηση, δείξαμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Εγώ θεωρώ, ότι και να λέτε, ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού φέτος είναι καλύτερο. Γιατί είναι καλύτερο: Γιατί είναι νέα παιδιά κι όταν βλέπετε νέα παιδιά με πολύ ταλέντο, τα καλύτερα έρχονται. Λίγο υπομονή χρειάζεται, να τα στηρίξουμε. Κι όπως σας είπα, μόνο καλύτερο θέαμα θα βλέπουμε από δω και μπρος.

Από κει και πέρα, θέλω να πω και κάτι άλλο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, Όπως είδατε σήμερα, ο Ολυμπιακός ήταν διαφήμιση για το Ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, παρόλο που τον τελευταίο καιρό, τα πισώπλατα χτυπήματα, η λάσπη που τρώει ο Ολυμπιακός, η διοίκηση του και εγώ προσωπικά από τα σκουπίδια, επαναλαμβάνω τα σκουπίδια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, είτε αυτό λέγεται ΣΚΑΪ, είτε λέγεται Αλαφούζος, είτε λέγεται Κούγιας, όλα αυτά τα σκουπίδια θα πρέπει να απομονωθούν να κοιτάξουμε το άθλημα, να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά. επαναλαμβάνω ότι πρέπει να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά γιατί η Ελλάδα δοκιμάζεται κι έχει ανάγκη από ομάδες σαν τον Ολυμπιακό να τη διαφημίσουν στην Ευρώπη και να προσφέρουν θέαμα. Δε θα πω τίποτα άλλο γι'αυτού, τις απαντήσεις τις δίνουμε μέσα στο γήπεδο. ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη οικογένεια, η οποία έχει μέλλον.

Επίσης θέλω σήμερα να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο μας που ήρθε, παρά τις απεργίες κι όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, έδωσε ένα βροντερό "παρών" και χάρηκε τη νίκη μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags