Facebook Pixel "Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί"
Life
| 2012-11-08 20:14:00

"Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί"

"Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί"

Ο Έβαλντ Λίνεν υποστήριξε ότι η ΑΕΚ σέβεται μεν τον Ολυμπιακό, αλλά αν οι παίκτες του πιστέψουν στους εαυτούς τους όλα μπορούν να συμβούν. Ο Γερμανός τεχνικός, μιλώντας στο novasports, ξεκαθάρισε ότι δε θα είναι ένα ντέρμπι όπως αυτά των προηγούμενων ετών.

"Αυτή τη στιγμή δεν είναι ένα ντέρμπι όπως στα προηγούμενα χρόνια. Όλοι το γνωρίζουν αυτό, επειδή η ΑΕΚ είναι μια εντελώς νέα ομάδα, μια νεανική ομάδα και ο Ολυμπιακός έχει μια φανταστική ομάδα, η οποία μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Γι' αυτό για μας είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθούμε να παίρνουμε βαθμούς κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα.

Κόντρα στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι δεν είμαστε το φαβορί αλλά θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε, όχι μόνο σ' αυτό το ματς. Γενικά θέλουμε να βρούμε τρόπο να παίρνουμε νίκες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σ' αυτό το παιχνίδι, αλλά αν δεν πάρουμε τώρα τη νίκη, ελπίζουμε αυτό να συμβεί στο επόμενο".

Ο Έβαλντ Λίνεν αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας τι θα πρέπει να αποφύγει η ομάδα του την Κυριακή:

"Είδαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό ότι ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια συγκέντρωση, όπως στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ίσως τους σεβαστήκαμε περισσότερο. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Σε ότι αφορά στο γεγονός ότι αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι Λαγός, Κοντοές και Φούντας δεν προπονήθηκαν σήμερα, ο κ. Λίνεν υποστήριξε:

"Θα πρέπει να περιμένουμε μία, δύο μέρες επειδή υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δε μπορούν να προπονηθούν. Ό Λαγός, ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ο Φούντας και ο Κοντοές. Θα περιμένουμε να να δούμε αν θα αποθεραπευθούν για να είμαστε σε θέση να τους χρησιμοποιήσουμε ή να ψάξουμε για αλλαγές".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags