Facebook Pixel «Θέλω να βγω πρώτος σκόρερ»
Life
| 2012-11-10 17:40:00

«Θέλω να βγω πρώτος σκόρερ»

«Θέλω να βγω πρώτος σκόρερ»

Ο Στέφανος Αθανασιάδης παρέλαβε ένα ακόμα βραβείο αυτό του MVP της 9ης αγωνιστικής, δείχνοντας αισιοδοξία για το μέλλον τόσο το δικό του όσο και του ΠΑΟΚ.

Έτσι όπως το πάει ο Στέφανος Αθανασιάδης σίγουρα θα χρειαστεί νέα και μεγάλη τρόπαιοθήκη καθώς σήμερα παρέλαβε ένα ακόμα αυτό του πολυτιμότερου παίκτη της 9ης αγωνιστικής. Ο Κλάους με δύο δικά του γκολ έδωσε την νίκη στον ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο. Ο διεθνής επιθετικός παρέλαβε σήμερα (10/11) το βραβείο του MVP της 9ης αγωνιστικής από τον Τάσο Γεωργιάδη, της χορηγού εταιρείας «ΗΛΕΚΤΡΑ» και στις δηλώσεις του είπε:

«Ευχαριστώ τον κόσμο για ακόμη ένα βραβείο που μου χαρίζει. Θέλω να πηγαίνω καλά κι εγώ, αλλά και όλη η ομάδα. Έτσι, θα έρθει σίγουρα κι άλλο βραβείο. Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά, θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία».

Όταν σκοράρει κερδίζει ο ΠΑΟΚ «Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζει η ομάδα. Δεν έχει σχέση ποιος πετυχαίνει το γκολ, απλώς είναι η θέση μου τέτοια που σκοράρω εγώ. Μακάρι να σκοράρουν κι άλλοι παίκτες».

Βρίσκει δίχτυα συνεχώς «Μακάρι να συνεχιστεί το σερί μου και στο ματς με τον Πλατανιά, όχι μόνο από εμένα, αλλά και από άλλο παίκτη».

Ερωτηθείς για το ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που έφτασε πιο γρήγορα από κάθε άλλον σε διψήφιο αριθμό τερμάτων είπε: «Μακάρι να έρθουν κι άλλες διακρίσεις. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά, να τελειώσει το αυριανό με νίκη και μετά έχουμε όλες τις μέρες για να δούμε τα επόμενα ματς».

Τέλος, αναφέρθηκε στον προσωπικό του στόχο: «Εξακολουθεί να είναι στόχος μου να αναδειχθώ πρώτος σκόρερ και να πετύχω περισσότερα γκολ από πέρσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags