Facebook Pixel Ο Σίσιτς ήταν.... παραδοσιακός
Life
| 2012-11-10 20:10:00

Ο Σίσιτς ήταν.... παραδοσιακός

Ο Σίσιτς ήταν.... παραδοσιακός

Η Βέροια είχε να νικήσει στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ από το 1970 και η παράδοση συνεχίστηκε και σήμερα χάρη στον Μίρνες Σίσιτς που με δυο δικές του ασίστ έχρισε σκόρερ τους Σόουζα και Λαμπρόπουλο με τους Κρητικούς να παίρνουν τη νίκη με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι και σε αυτό το ματς ήταν αναποτελεσματικοί στην επίθεση, ενώ δεν μπόρεσαν να σταματήσουν και τον Σίσιτς στην άμυνα. Η ομάδα του Αναστόπουλου έφτασε έτσι τους 13 βαθμούς, ενώ η Βέροια έμεινε στους 9.

Με γκολάρα Σόουζα

Το ωραίο γκολ του Σόουζα στο 41`, από τη σέντρα του Σόουζα, επιστέγασε ένα ωραίο πρώτο μέρος στο Ηράκλειο που βρήκε τον ΟΦΗ να προηγείται 1-0. Μετά το κακό ξεκίνημα στο ματς, οι Κρητικοί πήραν την πρωτοβουλία, αλλά στο 19` πήγε στράφι η ωραία προσπάθεια του Βάντο. Η Βέροια απάντησε με την ευκαιρία του Καλτσά στο 24`, με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα πλέον στο γήπεδο, πιέζοντας τον ΟΦΗ. Προς το τέλος λοιπόν ήρθε το ωραίο γκολ του Σόουζα και το 1-0, σε ένα αρκετά καλό ματς.

2η ασίστ ο Σίσιτς

Ο Σλοβένος είχε κέφια το απόγευμα και στο 58` έκανε μια ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά, έβγαλε την μπαλιά και ο επερχόμενος Λαμπρόπουλος με σουτ σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να μειώσουν, αφήνοντας χώρους στους Κρητικούς που έβγαιναν με καλές προϋποθέσεις στην κόντρα για το 3-0.

Ως το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι με τους Κρητικούς να πανηγυρίζουν τη 2η μόλις εντός έδρας νίκη τους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags