Facebook Pixel Το ερωτηματικό με Γκαρσία
Life
| 2012-11-10 22:15:00

Το ερωτηματικό με Γκαρσία

Το ερωτηματικό με Γκαρσία

Οι απουσίες των Λόρενς, Ρομπέρ, Λάζαρ, Γεωργιάδης και ενδεχομένως του Πάμπλο Γκαρσία, αναγκάζουν τον Δώνη να παρατάξει ένα άκρως πειραματικό σχήμα, κυρίως στη τετράδα της μεσαίας γραμμής.

Κάτω από τα δοκάρια σε όλες τις περιπτώσεις θα είναι ο Σανθ Χακόμπο, ενώ τετράδα της άμυνας θα είναι η γνωστή, με Έτο, Κουμαλό, Κατσικά και Σταφυλίδη. Στην επίθεση, ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη θα είναι οι δύο φορ.

Το πιθανότερο ενδεχόμενο πλέον στη μεσαία γραμμή, είναι να παίξει η ομάδα στην ευθεία, με τον Πέλκα στα δεξιά, τον Λίνο στα αριστερά και τους Φωτάκη και Κάτσε στον άξονα.

Οι δύο συγκεκριμένοι πλάγιοι έπαιξαν έτσι και στη Κέρκυρα, αλλά δεν ήταν αποδοτικοί, όμως η εναλλακτική του Δώνη κρύβει ακόμη περισσότερες παγίδες αφού ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να παίξει με τρεις 19χρονούς στην μεσαία γραμμή.

Συγκεκριμένα ο Κάτσε θα είναι το 6άρι, εσωτερικός χαφ στα δεξιά ο Φωτάκης, στα αριστερά ο Κίτσιου και στη κορυφή του ρόμβου ο Πέλκας.

Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει αποφασίσει ακόμη το ποια από τις δύο επιλογές του θα προτιμήσει και αυτό θα φανεί λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags