Facebook Pixel «Έμεινα έκπληκτος»
Life
| 2012-11-12 21:04:00

«Έμεινα έκπληκτος»

«Έμεινα έκπληκτος»

Να μαζέψει εμπειρίες θέλει ακόμα και μέσω των προπονήσεων με την Εθνική ο Κώστας Περιστερίδης ο οποίος δεν έκρυψε την έκπληξή του για την κλήση του.

 

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανιωνίου που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμεφανίσεις με αποτέλεσμα να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανέφερε μιλώντας αρχικά για την κλήση του: «Έμεινα έκπληκτος όταν έλαβα το μήνυμα. Όταν όμως είσαι Έλληνας ποδοσφαιριστής και η ομάδα σου κάνει καλή πορεία, περιμένεις την κλήση στην Εθνική».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις με την Εθνική: «Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά, υπάρχει πολύ καλό κλίμα, περνάμε καλά στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, παρότι φιλικό, καθώς όλα τα παιχνίδια της Εθνικής είναι πάντα σημαντικά. Πρέπει να το πάρουμε σοβαρά και να κερδίσουμε».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Ήρθα εδώ να με δει ο προπονητής και να με γνωρίσει. Είμαι ένας νέος τερματοφύλακας, πρέπει να μαζέψω εμπειρίες που θα με βοηθήσουν στην καριέρα μου. Το αν θα παίξω ή όχι, είναι σχετικό, είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι άλλωστε στην αποστολή της Εθνικής ανδρών. Το σίγουρο είναι πως θα μαζέψω εμπειρίες».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags