16/11/12 - 20:28

Συναντήσεις μετά συναντήσεων

Συναντήσεις μετά συναντήσεων
47.055views

Από τη λίστα των προμηθευτών ξεκίνησαν τις επαφές τους σήμερα οι συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη και η διοίκηση της ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι του εφοπλιστή και της ΠΑΕ είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με περισσότερους από 30 πιστωτές, στους οποίους έκαναν μια πρώτη ενημέρωση για τις προθέσεις τους και προγραμμάτισαν συναντήσεις μαζί τους για την Δευτέρα και την Τρίτη.

Από τη Δευτέρα, λοιπόν, θα αρχίσουν να γίνονται οι τελικές συζητήσεις με προμηθευτές, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να γίνει... παρέλαση πιστωτών στα Σπάτα, καθώς παράλληλα με τις συζητήσεις που ήδη προγραμματίστηκαν θα γίνονται και επαφές για να προγραμματίζονται νέα ραντεβού για τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, κάποιες διαπραγματεύσεις θα γίνουν -λόγω απόστασης- μέσω ανταλλαγής e-mail. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι -σύμφωνα με πληροφορίες- σε αυτές τις πρώτες επαφές που έγιναν δεν διαπιστώθηκε να υπάρχει από κάποιον εξ' αρχής αρνητική διάθεση απέναντι στο ενδεχόμενο να δεχθεί μια νέα συμφωνία πληρωμής. Βέβαια, οι άνθρωποι του εφοπλιστή βρίσκονται... στην αρχή της λίστας.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ