Facebook Pixel Ξανά μόνο τρεις μεταγραφές!
Life
| 2012-11-16 20:18:00

Ξανά μόνο τρεις μεταγραφές!

Ξανά μόνο τρεις μεταγραφές!

Η Σούπερ Λιγκ αποφάσισε στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο να παραμείνουν οι τρεις μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών στις ομάδες που δε θα πάρουν αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν, ωστόσο πλέον θα δίνεται η δυνατότητα να προστεθούν και τέσσερις ανανεώσεις.

Τις αποφάσεις της γνωστοποίησε, με ανακοίνωσή της, η Σούπερ Λιγκ σήμερα, έπειτα από τη συνεδρίαση του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ.:

1. Η Super League με στόχο την εξυγίανση και όχι την εξόντωση των ομάδων, θα εισηγηθεί προς την ΕΠΟ να παραμείνουν οι ποινές, σε περίπτωση μη αδειοδότησης, ίδιες με την περσινή αγωνιστική περίοδο (βλ. απόφαση Γ.Σ. 27/6/2012), με μόνη προσθήκη τη δυνατότητα των ΠΑΕ που δε θα αδειοδοτηθούν να προβαίνουν κατά τη διάρκεια των μετεγγραφικών περιόδων Ιουλ.-Αυγ. 2013 και Ιαν. 2014 σε τέσσερις (4) κατ' ανώτατο όριο ανανεώσεις/επεκτάσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών [ανεξαρτήτως εθνικότητας –οι ανανεώσεις/τροποποιήσεις συμβολαίων Ελλήνων ή γηγενών (locally trained) κάτω των 24 ετών είναι ελεύθερες, όπως ίσχυε και κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο].

2. Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που θα αναλάβει η Super League και το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags