Facebook Pixel Μεταγραφές όχι, "Κατσούρ" ναι...
Life
| 2012-11-16 23:57:00

Μεταγραφές όχι, "Κατσούρ" ναι...

Μεταγραφές όχι, "Κατσούρ" ναι...

Η απόφαση της Σούπερ Λίγκας να μην αφήσει... παράθυρο για άρση της απαγόρευσης μεταγραφών στις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ, ήρθε να... φρενάρει τα μεταγραφικά σενάρια που είχαν αρχίσει να αναπτύσσονται στην ΑΕΚ...

Και αυτό διότι η ΑΕΚ θα έχει οριστικά το δικαίωμα να κάνει μόλις μια μεταγραφή -Έλληνα- ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών. Η συγκεκριμένη εξέλιξη «δένει τα χέρια» του Δημήτρη Βιντιάδη και των συνεργατών του, όσον αφορά την προσπάθεια... δυναμικής ενίσχυσης της Ένωσης, αν ολοκληρωθεί το deal, ωστόσο, δεν ανατρέπει και την ιεράρχηση των στόχων τους.

Στην κορυφή της λίστας τους βρισκόταν από την πρώτη στιγμή ο Κώστας Κατσουράνης. Κάτι απόλυτα λογικό, με δεδομένο ότι ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας... κυκλοφορεί ελεύθερος και -λόγω των αισθημάτων του- θα ήταν ανοιχτός να επιστρέψει σε μια υγιή ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι -και μετά τα σημερινά... μαντάτα από τη συνεδρίαση της Λίγκας- ο έμπειρος μέσος εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα των υποψήφιων επενδυτών εν όψει Ιανουαρίου. Και όλα δείχνουν ότι θα είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής με τον οποίο θα μιλήσουν, για να εξετάσουν αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τη συνεργασία τους.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags