Facebook Pixel Πρωτάθλημα θέλει ο Ντε Μπλάσις!
Life
| 2012-11-17 17:45:00

Πρωτάθλημα θέλει ο Ντε Μπλάσις!

Πρωτάθλημα θέλει ο Ντε Μπλάσις!

Ικανοποιημένος τόσο από την πορεία του Αστέρα Τρίπολης στο φετινό πρωτάθλημα όσο και από την δική του απόδοση σε αυτό, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο match programme, πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις. Μάλιστα, ο Αργεντινός ευχήθηκε οι Αρκάδες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με εκείνον να σκοράρει πολλά γκολ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο:

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάνοντας το δικό μας παιχνίδι. Ο Ατρόμητος διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν με φοβίζει κάτι συγκεκριμένο στο παιχνίδι του. Έχουμε και εμείς καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε να χειριστούμε καλά το παιχνίδι».

Για την πορεία του Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα:

«Η πορεία του Αστέρα είναι θετική μέχρι σήμερα, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε μερικούς βαθμούς παραπάνω εκτός έδρας. Σε γενικές γραμμές πάντως, θεωρώ πως τα έχουμε πάει καλά. Θα πρέπει να έχουμε λίγο καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας και να διατηρήσουμε αυτό που έχουμε στην έδρα μας».

Για το αν του αρέσει περισσότερο να δημιουργεί ή να σκοράρει:

«Μου αρέσουν και τα δύο, αλλά το γκολ είναι το καλύτερο που υπάρχει στο ποδόσφαιρο».

Για τους πολλούς Αργεντινούς που βρίσκονται στον Αστέρα:

«Ναι σίγουρα μου έκανε πιο εύκολη την προσαρμογή εδώ, τόσο οι συμπατριώτες μου, αλλά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας που προέρχονται από Λατινική Αμερική και την Ισπανία. Μου αρέσει η Τρίπολη είναι μια ήρεμη πόλη και μπορεί να ζήσει άνετα μία οικογένεια ή ένα ζευγάρι».

Για τους πανηγυρισμούς του με τον Περόνε:

«Οι πανηγυρισμοί είναι ένας τρόπος να δείξουμε πως περνάμε καλά και όταν σκοράρουμε μας δίνει τόσο μεγάλη χαρά που θέλουμε να το γιορτάσουμε. Ο χορός με τον Περόνε ήταν προγραμματισμένος, αλλά με τον ΠΑΣ Γιάννινα μας βγήκε αυθόρμητα».

Για το αν είχε κάποιο ίνδαλμα όταν ξεκίνησε το ποδόσφαιρο:

«Το ίνδαλμα μου ήταν πάντα ο Μαραντόνα, αλλά όταν άρχισα να μεγαλώνω ήθελα να μοιάσω περισσότερο στον Τέβες. Ξέρω πως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, αλλά φοράω το Νο 32 όπως και ο Τέβες. Είναι σημείο αναφοράς αυτός ο αριθμός».

Για το γκολ που αφιέρωσε στην μητέρα στον αγώνα με την Βέροια:

«Την μέρα που παίζαμε με την Βέροια ήταν η γιορτή της μητέρας στην Αργεντινή και από την στιγμή που σκόραρα, θεώρησα σωστό να της το αφιερώσω. Η επιλογή μου να παίξω ποδόσφαιρο ήταν δική μου, αλλά οι γονείς μου ήταν αυτοί που με στήριξαν».

Για το ποιο κατά την γνώμη του είναι το μεγαλύτερό του προσόν:

«Θεωρώ προσόν ότι παίζω σε πολλές θέσεις και η προσπάθεια που καταβάλλω καθημερινά στο γήπεδο για να γίνω καλύτερος και να βελτιώσω το παιχνίδι μου».

Για το τι θα ευχόταν τόσο για εκείνον όσο και για τον Αστέρα:

«Για μένα να έχω μια καλή χρονιά, να βάλλω πολλά γκολ και να μοιράσω πολλές ασίστ με καλή απόδοση στα παιχνίδια. Για τον Αστέρα θα ήθελα να ευχηθώ να πάρει το πρωτάθλημα και αν δεν είναι εύκολο να βγει δεύτερος».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο της ομάδας:

«Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και σε κάθε αγώνα θα παλεύει για την νίκη, ανεξάρτητα αντιπάλου και έδρας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και στην προσπάθεια που κάνουμε για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία, προκειμένου να νιώθουν και αυτοί υπερήφανοι για την αγαπημένη ομάδα τους».

Για το ποιος είναι κατά την γνώμη του ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αυτή την στιγμή:

«Θεωρώ πως ο Μέσι είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής και στα μισά της καριέρας του έχει πετύχει πολλά πράγματα ξεπερνώντας ήδη τον Μαραντόνα. Στον Μαραντόνα πάντα μου άρεσε η μαγκιά που έβγαζε μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags