Facebook Pixel Ικανοποίηση και κάλεσμα στον κόσμο
Life
| 2012-11-19 20:50:00

Ικανοποίηση και κάλεσμα στον κόσμο

Ικανοποίηση και κάλεσμα στον κόσμο

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Ολυμπιακό να κάνει μια δυνατή προπόνηση κόντρα στην Καβάλα, όπως είπε, και κρατάει την ενέργεια που έδειξαν οι παίκτες του και τις 36 ασίστ. Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το ΣΕΦ στο ματς με την Εφές.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας γιατί όποιος έπαιξε αντιμετώπισε σοβαρά το παιχνίδι. Είναι μέρος της προετοιμασίας ενόψει του ματς της Πέμπτης. Με πιθανή νίκη θα προκριθούμε στο Top16 που είναι ο αρχικός μας στόχος στην Ευρώπη. Η προετοιμασία μας έχει άλλες δυο προπονήσεις. Ευχαριστούμε αυτούς τους 500 φιλάθλους που ήταν εδώ. Καναμε ό,τι καλύτερο για να περάσουν καλά. Κάνω κάλεσμα στον κόσμο για να είναι εδώ την Πέμπτη. Ειμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά που έπαιξαν και είχαν κίνητρο ομαδικό και προσωπικό και πρέπει να δίνουν πάντα το 100% γιατί είναι μέλη του Ολυμπιακού» είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Στη συνέχεια ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος τόνισε πως «Στα αποδυτήρια είπαμε ότι είναι παρά πολύ σημαντικό να έχουμε δημιουργικότητα και είμαστε ευχαριστημένοι με τις 36 ασίστ. Κάποια στιγμή το ματς άνοιξε, αλλά η δημιουργικότητα είναι πολύ σημαντική. Ξέρετε ο πιο καλός παίκτης του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα είναι ο πρώτος πασέρ».
 

Από τη μεριά του ο Κώστας Σλούκας είπε πως «επρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι από τη αρχή. Το κάναμε. Δεν δώσαμε περιθώριο στην Καβάλα. Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη με την Κάχα Λαμποράλ. Εύχομαι καλό κουράγιο για Καβάλα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags