Facebook Pixel Τι έγινε και καθυστέρησε ο αγώνας;
Life
| 2011-04-09 23:39:00

Τι έγινε και καθυστέρησε ο αγώνας;

Τι έγινε και καθυστέρησε ο αγώνας;

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη Βέροια, στον αγώνα χαντμπολ Φίλιππος-ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστές τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων. Στο φύλλο αγώνα όμως δεν γράφτηκε τίποτα!

Σύμφωνα με πηγές, οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν ενημερώσει τους ιθύνοντες της βεροιώτικης ομάδας για την προσέλευση μεγάλου όγκου των οπαδών τους. Οι «ασπρόμαυροι» φίλαθλοι ήταν περίπου 400, έκαναν ντου για να μπούνε μέσα στο γήπεδο και ανάγκασαν αρκετούς από τους οπαδούς των γηπεδούχων να αποχωρήσουν, φοβούμενοι πως θα συμβούν επεισόδια. Οι υπόλοιποι αναγκάστηκαν να στριμωχτούν σε μια γωνία για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Αυτή η… ανεγκέφαλη μερίδα των οπαδων του «Δικεφάλου» όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Επιτέθηκαν στον αρχηγό του Φίλιππου, Μπαντή ο οποίος λίγο αργότερα αιμοράγησε, ενώ οι διαιτητές δε έγραψαν τίποτα στο φύλλο αγώνα κάνοντας λόγω για καθυστέρηση έναρξης της αναμέτρησης λόγω κάποιων κορδελών που έπεσαν στο γήπεδο!

Τα επεισόδια επιβεβαιώνουν τόσο ο πρόεδρος του Φίλιππου, Γιώργος Φύκατας, όσο και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου κ. Καψάλας με δηλώσεις τους στο aek365.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags