Facebook Pixel Πρέπει να ψάξει και παρακάτω
Life
| 2011-04-11 22:06:00

Πρέπει να ψάξει και παρακάτω

Πρέπει να ψάξει και παρακάτω

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για όσα γράφτηκαν τη Δευτέρα για τη φερόμενη συνάντηση Νικολαΐδη-Μελισσανίδη και υποστηρίζει ότι για πρώτη φορά υπήρξε ομοψυχία στις τάξεις των οπαδών.

Για το αν έχει γίνει η συνάντηση ή όχι δεν διατηρώ καμία αμφιβολία.

Άλλωστε αν δείτε προσεκτικά τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, αποκλείει το ενδεχόμενο να μπει τώρα «υπό τις παρούσες συνθήκες» και δεν ξεκαθάρισε αν το ραντεβού έγινε ή όχι.

Το περιεχόμενο της κουβέντας δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς. Ο Ντέμης, κατά την άποψη μου, έκανε μια σπουδαία κίνηση, δίνοντας τουλάχιστον έναν λόγο να μπορέσουν να συσπειρωθούν οι Ενωσίτες, διότι αποδείχτηκε ότι -τουλάχιστον με τον «τίγρη»- στα μαχαίρια δεν είναι.

Μπορεί για πολύ καιρό να επικρατούσε η εικόνα πως δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής με τον Μελισσανίδη, όμως θυμίζω πως -σύμφωνα με τα λεγόμενα του στην επεισοδιακή συνέντευξη στη ΝΟVA- εκείνος ήταν θετικός όταν είχε κάνει την κρούση για να μπει στην ΠΑΕ, σε αντίθεση με τους πολλούς από τους τότε μετόχους που ήταν αρνητικοί.

Παρότι τις πρώτες ώρες του ακούσματος της είδησης μπορεί να επικράτησε ένας ενθουσιασμός, αποδείχτηκε στην πορεία ότι κάτι χειροπιαστό σαν σχέδιο δεν υπήρξε. Και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως ο Νικολαϊδης μπορεί να παρουσίασε κάποιο σχέδιο, το οποίο θα συμπεριλάμβανε και τον εαυτό του μέσα.

Θεωρώ πως ο Ντέμης μπορεί, αναλογιζόμενος και το βάρος των ευθυνών που του αναλογούν, να προσπάθησε να πείσει τον Μελισσανίδη πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και φανερώνεται από την τοποθέτηση του Μελισσανίδη που μιλάει για τις «παρούσες συνθήκες». Έχω τονίσει πολλές φορές στις ραδιοφωνικές εκπομπές τον τρόπο με τον οποίο θεωρώ εγώ ότι μπορεί να δελεαστεί ή έστω να το σκεφτεί πιο σοβαρά ο «τίγρης» το ενδεχόμενο να μπει (να καλύψουν πρώτα οι μέτοχοι όλα τα χρέη).

Στην ΑΕΚ θα πρέπει να σκεφτούν και την επόμενη λύση. Όσο πιο πιεστική γίνεται η κατάσταση για τον Μελισσανίδη, πως σώνει και καλά αυτός θα πρέπει να βγάλει το κάρο από τη λάσπη, τόσο εκείνος θα στυλώνει τα πόδια. Κι αυτό θα γίνεται αν δεν παρουσιάσουν οι νυν μέτοχοι μια σωστή πρόταση. Η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει και σε άλλες λύσεις. Η διοίκηση δεν μπορεί να περιμένει μόνο τον Μελισσανίδη σαν μοναδική λύση, αλλά ν’ αναζητήσει κι άλλες λύσεις.

Όσο για τον κόσμο, αυτό που θα πρέπει να κρατήσει από την σημερινή ημέρα, που προέκυψε η είδηση της συνάντησης, είναι η ομοψυχία. Για πρώτη φορά μετά από καιρό είδα κόσμο να μην συγκρούεται μεταξύ του και όλοι ήλπιζαν το νέο αυτό να προκαλούσε ορισμένες θετικές εξελίξεις. Μπορεί κάτι τέτοιο να μην προκύπτει για την ώρα, ωστόσο οι «Ενωσίτες» θα πρέπει να δείξουν συνοχή στις προκλήσεις και τις δυσκολίες που έρχονται όσο καμία άλλη φορά.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags