Facebook Pixel «Μιλούσαμε πέρσι με Ολυμπιακό. Φέτος όχι»
Life
| 2011-04-12 20:42:00

«Μιλούσαμε πέρσι με Ολυμπιακό. Φέτος όχι»

«Μιλούσαμε πέρσι με Ολυμπιακό. Φέτος όχι»

Ο μάνατζερ του Ράντοσλαβ Πέτροβιτς παραδέχτηκε ότι υπήρξαν επαφές με τον Ολυμπιακό, μετά τα ισπανικά δημοσιεύματα που έφερναν τον πελάτη του στο επίκεντρο του «ερυθρόλευκου» ενδιαφέροντος. Απ’ ότι φαίνεται όμως πρόκειται για περσινά ξινά σταφύλια, αφού ο ατζέντης υποστήριξε ότι τώρα δεν υπάρχει κάτι…

«Μίλησα με τον Κοβάσεβιτς πέρσι το καλοκαίρι». Αυτή ήταν η απάντηση του ατζέντη του άσου της Παρτίζαν, Ράντοσλαβ Πέτροβιτς.Συγκεκριμένα o Γιόβισα Ράντονγιτς μετά από το ρεπορτάζ του ισπανικού ραδιοσταθμού «Cadena Ser» πως οι «ερυθρόλευκοι» μαζί με τις Βαλένθια, Σανταντέρ και Φιορεντίνα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού των «ανταρτών».

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται μαζί με τις Βαλένθια και Σανταντέρ για τον Πέτροβιτς της Παρτίζαν.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, λοιπόν, απάντησε καταφατικά στις επαφές με τον Ολυμπιακό και δη με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς όμως όχι αυτή την περίοδο, αλλά το περασμένο καλοκαίρι.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω απολύτως τίποτα από τον Ολυμπιακό, δεν ξέρω κάτι για αυτό που μου λέτε», ήταν η αρχική αντίδραση του Ράντονγιτς, ο οποίος εν συνεχεία όταν δέχθηκε την ερώτηση περί του αν υπήρξε το προηγούμενο διάστημα κάποια επαφή με άνθρωπο των Πειραιωτών ήταν ξεκάθαρος.

«Ο,τι υπήρξε είναι αλήθεια, ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όταν μίλησα με τον Κοβάσεβιτς, όμως τώρα δεν υπάρχει κάτι», κατέληξε ο Ράντονγιτς, ο οποίος, βέβαια, υπογράμμισε πως σίγουρα ο Ολυμπιακός θα ήταν ένας ιδανικός προορισμός για τον πελάτη του, αν και εφόσον υπάρξει κίνηση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Σίγουρα θα ήταν ένας ιδεατός προορισμός για τον Ράντοσλαβ ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και αγωνίζεται με τα χρώματα του ο Μάρκο Πάντελιτς», κατέληξε ο Ράντονγιτς.

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags