Facebook Pixel Βράβευση στον… αξεπέραστο Γκάλη
Life
| 2011-04-18 17:37:00

Βράβευση στον… αξεπέραστο Γκάλη

Βράβευση στον… αξεπέραστο Γκάλη

Ο Ικαρος Καλλιθέας θα τιμήσει τον «θρύλο» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, στις 8 Μαϊου, στη λήξη του τουρνουά, «Ανδρέας Μιαούλης-Basketorama All-Stars Νίκος Γκάλης» που φέρει το όνομά του.
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι συστάσεις είναι περιττές, η τιμή τεράστια. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, ο μπασκετμπολίστας που άλλαξε την ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού, ο αξεπέραστος ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ θα βρίσκεται τη Κυριακή 8 Μαΐου στο κλειστό της Γλυφάδας και θα τιμηθεί από τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Τη συγκεκριμένη μέρα θα λάβει χώρα η τελετή λήξη του τουρνουά του Ικάρου «Ανδρέας Μιαούλης-Basketorama All-Stars Νίκος Γκάλης», στο οποίο συμμετέχουν 120 ομάδες με παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 1996 ως το 2001.

Πέραν της βράβευσης του κορυφαίου Έλληνα αθλητή, θα τιμηθούν κι άλλα σπουδαία ονόματα του χώρου που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα γίνουν 2 Ολ-Σταρ Γκέιμς με τη συμμετοχή των παιδιών του τουρνουά και θα υπάρξουν αρκετές εκδηλώσεις με πολλά δώρα για τους ανθρώπους που θα δώσουν το «παρών».

Οι εκδηλώσεις της τελετής θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί, θα κορυφωθούν με τη βράβευση του Νίκου Γκάλη και θα ολοκληρωθούν στις 2 το μεσημέρι. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί λεπτομερώς την επόμενη εβδομάδα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags