Facebook Pixel Από 900 οι «Αιώνιοι»
Life
| 2011-04-19 13:32:00

Από 900 οι «Αιώνιοι»

Από 900 οι «Αιώνιοι»

Μια ευχάριστη εξέλιξη είχε η νέα σύσκεψη για τον τελικό του κυπέλλου Ελλλάδας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Αρχικά οι δυο «αιώνιοι» ήταν να πάρουν στα χέρια τους από 600 εισιτήρια, αλλά μετά τη νέα σύσκεψη αποφασίστηκε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στις εξέδρες θα είναι από 900, ενώ κάθε ομάδα θα πάρει και 50 προσκλήσεις.

Στη σύσκεψη που συμμετείχαν οι κύριοι Βασιλακόπουλος, Τσαγκρώνης, Βιτζηλαίος από την ΕΟΚ, Σταυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος από τον Ολυμπιακό, Στεφάνου, Γεωργαντής από τον Παναθηναϊκό, ο Αντιστράτηγος Νοτιοανατολικής Αττικής Ανδρικόπουλος και ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αθλητικής Βίας κ. Τίγκας, το κλίμα ήταν εξαιρετικό και όλοι συμφώνησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να είναι ο τελικός μια γιορτή.

Αποφασίστηκε ακόμα ότι το κλειστό του Ελληνικού θα είναι κλειστό τρεις μέρες πριν το τζάμπολ και θα ελέγχεται από την αστυνομία, ότι τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, ότι δεν θα επιτραπούν πανό και σημαίες και πως θα γίνει αυστηρός σωματικός έλεγχος στις πόρτες που θα ανοίξουν τέσσερις ώρες πριν το τζάμπολ και θα κλείσουν 45 λεπτά πριν την έναρξη του τελικού.

Πηγή: superbasket.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags