Facebook Pixel Μπούκουρας: "Δύο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί"
Life
| 2014-06-02 16:24:00

Μπούκουρας: "Δύο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί"

Μπούκουρας: "Δύο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί"

"Δεν είμαι ούτε φασίστας ούτε ναζιστής", υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος απολογήθηκε τη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτριών, που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, για το κακούργημα της οπλοκατοχής.

Μετά την επεισοδιακή απολογία του, ο Στάθης Μπούκουρας αφέθηκε ελεύθερος για το κακούργημα της παράνομης οπλοκατοχής , όμως, επέστρεψε στη φυλακή όπου κρατείται για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ο κατηγορούμενους είχε κληθεί σε απολογία από τις εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης και της διακεκριμένης οπλοκατοχής.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια, ο Στάθης Μπούκουρας δέχθηκε πιέσεις προκειμένου να δώσει στοιχεία για την ερευνώμενη υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος ο βουλευτής με γραπτή δήλωσή του εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του ισχυριζόμενος ότι οι ερωτήσεις του έγιναν με μεροληπτικό τρόπο σε βάρος του, γεγονός που κατά την άποψή του αποδεικνύει την προκατάληψη των ανακριτικών λειτουργών σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος για μια ακόμη φορά υποστήριξε ότι "δεν είμαι ούτε φασίστας ούτε ναζιστής. Δεν έχω κάνει τίποτα για να είμαι στη φυλακή. Θέλω να πάω στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Είμαι νεκρός άνθρωπος. Έφυγα, ανεξαρτητοποιήθηκα. Με διώξανε. Τους έκανα χατίρια. Έλεγα αυτά που μου έλεγαν, που είναι το μεμπτό; δύο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί. Γιατί είμαι στη φυλακή;", είπε ο Στάθης Μπούκουρας, όπως προκύπτει από την απολογία του κατά τη διάρκεια της οποίας δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικαστικών λειτουργών δηλώνοντας ότι ασκεί το δικαίωμα της σιωπής που του δίνει ο νόμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στάθης Μπούκουρας κατά τη διάρκεια της απολογίας του έκλαιγε και λιποθύμησε μέσα στο ανακριτικό γραφείο.

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags