Facebook Pixel Δεν θα πιστεύετε πόσο κόστισε το πάρτι της Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2014-06-05 19:40:00

Δεν θα πιστεύετε πόσο κόστισε το πάρτι της Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν θα πιστεύετε πόσο κόστισε το πάρτι της Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πολυσυζητημένο πάρτι της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Σκορπιό και 120 υψηλοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων, ο Αλβέρτος του Μονακό με τη σύζυγό του Σαρλίν και την ανιψιά του Σαρλότ Κασιράγκι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα όσα έγιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σήμερα, η όμορφη βραδιά κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και όσοι βρέθηκαν εκεί γεύτηκαν ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, αλλά και άφθονο κρασί.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μόνο αυτό φαίνεται να κόστισε 30.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει εκπρόσωπος της οικογένειας: "Η Κάτια επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ελλάδα, επειδή εκτιμά τη χώρα και τους ανθρώπους της. Αισθάνεται πολύ κοντά στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της, που την ενέπνευσαν να ζητήσει από τους καλεσμένους της αντί να της φέρουν δώρα, να δωρίσουν χρήματα για να στηρίξουν τις φιλανθρωπίες της οι οποίες θα βοηθήσουν τα παιδιά στη Λευκάδα και στην υπόλοιπη Ελλάδα".

Συνολικά το πάρτι κόστισε, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, 4 εκατομμύρια ευρώ, τα μέτρα ήταν δρακόντεια, ενώ δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τη Beyoncé και την Αθηνά Ωνάση να επισκέπτονται το νησί του Ιονίου.

Δείτε πλάνα από το Epirus News:






Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags