Facebook Pixel Έκαψαν ζωντανό στο σπίτι του, τον διάσημο ''Greek καμάκι''...
Life
| 2014-06-17 19:11:00

Έκαψαν ζωντανό στο σπίτι του, τον διάσημο ''Greek καμάκι''...

Έκαψαν ζωντανό στο σπίτι του, τον διάσημο ''Greek καμάκι''...

Ο Μπρούνο από τη Ρόδο, το διάσημο "Greek Kamaki" του 70’ και του 80’ βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Η εμβληματικότερη cult φυσιογνωμία... των δεκαετιών του 70’ και του 80’ , ο άνθρωπος που αντιπροσώπευε όσο κανείς άλλος τον όρο "ελληνικό καμάκι", φαίνεται να έπεσε θύμα άγριας δολοφονικής επίθεσης μέσα στο φτωχικό του σπίτι όπου έμενε στη Ρόδο.

Λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι στην οδό Πεισάνδου στον Αγ. Φανούριο Ρόδου. Μετά την κατάσβεση, οι πυροσβέστες εντόπισαν απανθρακωμένο άνδρα στο εσωτερικό του.

Τα στελέχη του Ανακριτικού Τμήματος του Πυροσβεστικού Σώματος εντόπισαν ευρήματα που έδειχναν ότι δεν ήταν μια "τυχαία" φωτιά και ενημέρωσαν σχετικά τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος ανέθεσε την υπόθεση σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ο 64χρονος, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, είχε επαφές με άτομα που εκδίδονται έναντι αμοιβής στη συνοικία του Αγίου Φανουρίου, ενώ περίοικοι κατέθεσαν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνομιλίες και ομηρικούς καβγάδες με κάποιο άγνωστο πρόσωπο μέσω skype.

"Έχω βρεθεί με 4.500 γυναίκες. Έκανα τα πρώτα μου βήματα το 67’-68’ στη Ρόδο. Έχω κάνει και μαθήματα σεξ. Άρωμα, ντύσιμο και ευγένεια ήταν το μυστικό. Έλεγα ωραία ψέματα για να τις αποκτήσω. Προσφέρω έργο, κάνω τις γυναίκες ευτυχισμένες", έλεγε ο 64χρονος.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags