Facebook Pixel Θέλουν Καρνέζη! Το γκολ του Μίτσελ το ξέχασαν; (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-04-27 20:08:00

Θέλουν Καρνέζη! Το γκολ του Μίτσελ το ξέχασαν; (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέλουν Καρνέζη! Το γκολ του Μίτσελ το ξέχασαν; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τελικός του Κυπέλλου είναι το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα κάποια άλλα πράγματα να έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Όπως ένα μεταγραφικό δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας.

Η «Ένωση» βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, με περιπτώσεις όπως εκείνες των Δασκαλάκη, Ταμπάση και Σιδεράκη να έχουν αναφερθεί στο ρεπορτάζ των «κιτρινόμαυρων». Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα», άλλη μια τέτοια περίπτωση «είναι αυτή του Ορέστη Καρνέζη, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί στα... Σπάτα τόσο πριν από τους δυο ημιτελικούς όσο και μετά»!

Αναρωτιόμαστε εύλογα εκεί στην ΑΕΚ που έχουν το μυαλό τους; Έχουν ξεχάσει το γκολ του Μίτσελ στα ημιτελικά; Ναι εκείνο που ο Ισπανός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση φάουλ από το κέντρο, με τον Καρνέζη να κάνει ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου!

Αλλά μάλλον οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κοντή μνήμη και ξεχνούν εύκολα. Τουλάχιστον, δεν θέλουν να τον αγοράσουν, αφού όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα «ο 26χρονος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού θα απασχολήσει την Ενωση μόνο αν μείνει ελεύθερος». Φανταστείτε να πλήρωναν (για να τον αποκτήσουν) και τους «πράσινους», οι οποίοι θέλουν να τον στείλουν από την Παιανία.

Να θυμίσουμε το γκολ του Μίτσελ…


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags