Facebook Pixel «Μας σημάδευαν με πιστόλια φωτοβολίδων»
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-01 18:35:00

«Μας σημάδευαν με πιστόλια φωτοβολίδων»

«Μας σημάδευαν με πιστόλια φωτοβολίδων»

Για τις καταστάσεις που έζησε στο Ολυμπιακό Στάδιο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ μίλησε ο άσος του Ατρομήτου Γιάννης Σκόνδρας.
 

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα sport.grτόνισε πως «μακάρι να μην πηγαίναμε στον τελικό»….

"Είμαι τρομερά στεναχωρημένος. Μία μέρα ιστορική για τον Ατρόμητο, αλλά και για εμάς τους παίκτες, που παίρναμε μέρος σε έναν τελικό για πρώτη φορά, εξελίχθηκε σε φιάσκο. Ηταν τραγικό αυτό, που έγινε στο γήπεδο. Από το 70' και μετά οπαδοί ήταν στις γραμμές του γηπέδου και με την λήξη του αγώνα, που φυσικά δεν έληξε κανονικά, μπήκαν και μας κυνήγησαν. Θεωρώ πως το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει διακοπεί, αλλά στην Ελλάδα είμαστε. Γίνονται αυτά τα πράγματα; δεν γίνονται", είπε αρχικά ο Σκόνδρας, που προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες.

"Μας σημάδευαν με πιστόλα φωτοβολίδας"

"Ηταν απίστευτο. Μας σημάδευαν με πιστόλια, που ρίχνουν φωτοβολίδες και έπαιξε το ξύλο της αρκούδας. Κανένας δεν μας προστάτευσε και νιώθαμε από παντού ευάλωτοι και αβοήθητοι. Ακόμα και σεκιούριτι έβγαζαν τα διακριτικά και μας έκαναν κι αυτοί επίθεση. Απ' ότι έμαθα πάντως ένας φίλος της ομάδας δεν ήταν το ίδιο τυχερός με εμάς, καθώς χτυπήθηκε από φωτοβολίδα και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε σίγουρα θύματα", δήλωσε και πρόσθεσε.

"Αν ξέραμε τι θα γινόταν θα προτιμούσαμε να μην προκριθούμε στον τελικό. Το Κύπελλο έπρεπε να το πάρει η ΑΕΚ και φυσικά το πήρε. Δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι τι θα μπορούσε να συμβεί αν κερδίζαμε. Δεν θα βγαίναμε ζωντανοί από το γήπεδο. Κινδύνεψαν ακόμα και οι δικοί μας άνθρωποι, που ήταν στις εξέδρες. Αναμφισβήτητα οι ευθύνες της ΕΠΟ είναι μεγάλες. Κάποια στιγμή κάτι πρέπει να γίνει".

"Χαμός και στα αποδυτήρια"

Αναφερόμενος στα όσα έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, τόνισε: "Απίστευτα πράγματα έγιναν και στα αποδυτήρια. Χαμός. Υπήρχαν φουσκωτοί, άνθρωποι, που κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι στα αποδυτήρια. Αντε όμως και τιμωρήθηκε η ΑΕΚ. Και τι έγινε; Πάλι τα ίδια θα γίνουν στο γήπεδο. Θα πρέπει κάποια στιγμή να τηρηθούν οι νόμοι, να πέσουν μεγάλα πρόστιμα, ακόμα και αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην Ευρώπη γιατί δεν γίνονται αυτά;"

Πηγή:sport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags