Facebook Pixel «Πεντάσφαιρος» με Βιεϊρίνια!
Life
| 2011-05-01 20:34:00

«Πεντάσφαιρος» με Βιεϊρίνια!

«Πεντάσφαιρος» με Βιεϊρίνια!

Την καλύτερη προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ έκανε ο ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος» του Βορρά επιβλήθηκε 5-0 της Καβάλας σε φιλικό παιχνίδι, έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Βιεϊρίνια!

Ο αγώνας ήταν προπονητικού χαρακτήρια γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Βιεϊρίνια πέτυχε ένα από τα 5 γκολ, ενώ μοίρασε και δύο ασσίστ. Δηλαδή τα τρία γκολ των «ασπρόμαυρων» έφεραν την σφραγίδα του Πορτογάλου.

Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Αθανασιάδης, το 2-0 πέτυχε ο Ίβιτς στο 37’ και στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Σαλπιγγίδης έγραψε το 3-0.

Στις αρχές της επανάληψης ο Βιεϊρίνια έβαλε και αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, με τον Ελ Ζαρ να γράφει το τελικό 5-0 είκοσι λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Ο αγώνας βέβαια είχε και τα αρνητικά του, μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο αποχώρησε τραυματίας στο 43’ με ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετό, Κοντρέρας, Τσιρίλο (43' Μαλεζάς), Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Σαλπιγγίδης, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Καβάλα: Βαγιέχο, Βλάχος, Οικονόμου, Θεοδωρέλης, Αυλωνίτης, Ντιέ, Ντικρόκ, Χργκόβιτς, Ονουάτσι, Αμπντούν, Νικουλάε
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags