Facebook Pixel Το πήδηξαν ...τζάμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-01 20:52:00

Το πήδηξαν ...τζάμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πήδηξαν ...τζάμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πώς τζαμπατζήδες πηδάνε το συρματόπλεγμα και μπουκάρουν στο ΟΑΚΑ υπό τη διακριτική παρακολούθηση της αστυνομίας, σε έναν πρόλογο όσων ακολούθησαν στον τελικό. Το 1ο αποκαλυπτικό βίντεο του sportdog...

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πάρα πολλά πράγματα για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ Ατρομήτου και ΑΕΚ. Πραγματικά, τα επεισόδια έδωσαν άλλη μία ηχηρή μπάτσα στην εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε τέτοιο βαθμό που οι ξένοι θα αρχίσουν να στέλνουν τα... φάσκελα σε email.

Σίγουρα, φταίνε οι κάφροι, οι απολίτιστοι, οι ακοινώνητοι, οι περιθωριακοί. Οι χούλιγκανς με λίγα λόγια. Όλοι ξέρουμε όμως ότι η βία στα γήπεδα δεν είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων χρόνων. Για την ακρίβεια είναι μία κρίση της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα. Δεν υφίσταται απλά σε μία ποδοσφαιρική ομάδα.

Πίσω από τα περιστατικά βίας κρύβονται πολλά! Πόσες φορές  έχετε αναρωτηθεί άραγε ότι πίσω από αυτά υπάρχουν σκοπιμότητες;

Όταν βλέπεις δε, σε ένα βίντεο, όπως αυτό που θα σας παρουσιάσουμε, αστυνομικούς να αφήνουν τους τζαμπατζήδες να μπαίνουν ανενόχλητοί στο γήπεδο θα μπούνε ακόμα περισσότερα ερωτήματα στο μυαλό σας! Γιατί τους άφησαν; Τι διαταγές είχαν; Ποιον εξυπηρετούσαν;

«Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σε ανέβει στο κρεβάτι», λέει ο θυμόσοφος λαός μας και ταιριάζει γάντι στα επεισόδια του Κυπέλλου. Αυτή η ρήση θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε: «Δώσε θάρρος στον χουλιγκάνο να σου κάνει επεισόδια!»

Αυτό έγινε και στον τελικό του Σαββάτου. Όταν ο καθένας μπορεί να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, σαν να εισέρχεται σε ξέφραγο αμπέλι, είναι σαν να του λες: «μπες μέσα και σπάστα, ελεύθερα!»

Υπήρξαν πολλές καταγγελίες για τα ντου και τους τσαμπατζήδες. Δείτε πως αυτοί που δεν είχαν εισιτήριο περνούσαν σαν κύριοι μπροστά από δυνάμεις των ΜΑΤ και πηδούσαν τα κάγκελα ανενόχλητοι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags