Facebook Pixel «Δεν ήταν σκηνοθετημένο το τροχαίο»
Άλλα Σπορ
| 2011-05-03 12:38:00

«Δεν ήταν σκηνοθετημένο το τροχαίο»

«Δεν ήταν σκηνοθετημένο το τροχαίο»

Ο δικηγόρος της Κατερίνας Θάνου και του Χρήστου Τζέκου, Νίκος Κόλλιας ξεκαθάρισε πως κανένα στοιχείο που έχει το δικαστήριο στα χέρια του και καμία από τις μαρτυρίες δεν αποδεικνύουν ότι το τροχαίο της 12ης Αυγούστου του 2004 ήταν ψεύτικο.

«Για να προκύψει ότι το τροχαίο δεν έγινε ποτέ θα πρέπει όλοι όσοι κατέθεσαν για αυτή την υπόθεση να έχουν πει ψέματα. Οχι μόνο οι κατηγορούμενοι, αλλά ακόμη και οι μάρτυρες που κάλεσε το δικαστήριο. Ο μόνος που έρχεται ενάντια σε όλα αυτά είναι ο Συρίγος, ο οποίος όμως επικαλέστηκε πηγή την οποία και δεν θέλησε να αποκαλύψει ώστε να την αξιολογήσουμε», είπε μεταξύ άλλων στη διάρκεια της αγόρευσης του, με την οποία συνεχίστηκε η δική των Κεντέρη, Θάνου, Τζέκου και των επτά γιατρών του ΚΑΤ.

Επίσης, ο κ. Κόλλιας ισχυρίστηκε πως οι «πρωταγωνιστές» του ατυχήματος δεν είχαν κανένα όφελος να σκηνοθετήσουν το τροχαίο και να επιδιώξουν την παραμονή τους στο ΚΑΤ, υποστηρίζοντας πως ο έλεγχος είχε τελειώσει από το απόγευμα, ενώ έτσι κι αλλιώς είχαν το δικαίωμα να πάρουν αναβολή από την επιτροπή της ΔΟΕ που αρχικώς τους κάλεσε να καταθέσουν στις 13/8.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags