Facebook Pixel Καλή η Σλοβενία, η Ελλάδα καλύτερη…
Life
| 2011-05-06 23:35:00

Καλή η Σλοβενία, η Ελλάδα καλύτερη…

Καλή η Σλοβενία, η Ελλάδα καλύτερη…

Στη Λουμπλιάνα θα πραγματοποιηθεί φέτος η καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ, προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα της ΠΑΕ, όμως υπάρχουν και εγχώριες λύσεις. Εξετάστηκαν άραγε;

Τη Δευτέρα ο Σταύρος Αδαμίδης θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα… λιτότητας στην ΑΕΚ, προκειμένου η ομάδα του «Δικέφαλου αετού» να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά της.

Μία από τις περικοπές που θα γίνουν φέτος είναι και στο προπονητικό κέντρο που θα προετοιμαστούν το καλοκαίρι οι «κιτρινόμαυροι». Όπως σας ενημέρωσε προηγουμένως ο σκύλος, η φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ θα γίνει στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας και όχι στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Πέρσι η προετοιμασία στην Αυστρία κόστισε 120.000 ευρώ, ενώ στη Σλοβενία μπορεί να γίνει με τα μισά λεφτά. Δεν το σκέφτηκε και πολύ η ΑΕΚ, προτίμησε τη φτηνή λύση, η οποία δεν αποκλείεται να αποδειχτεί και σωστή.

Για να πούμε του στραβού το δίκιο, σιγά την προετοιμασία που έκανε η «Ένωση» στην Αυστρία. Τα ίδια πράγματα μπορεί να τις προσφέρει το νέο μέρος όσον αφορά τις συνθήκες και τις πολυτέλειες. Το θέμα είναι να γίνονται φιλικά. Με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας έπαιζε στο Ζέεφελντ, το ίδιο θα κάνει και τώρα. Γιατί να κάτσει και να πληρώσει 51.000 ευρώ παραπάνω.

Βέβαια, με αυτό το σκεπτικό δημιουργείται εύλογα το ερώτημα, γιατί δεν την έψαξε και στην Ελλάδα ο Αδαμίδης; Έχει και η Βόρεια Ελλάδα αξιόλογα κέντρα, τα οποία τα έχουν απαξιώσει εντελώς οι ελληνικές ομάδες!

Δείτε για παράδειγμα το προπονητικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags