Facebook Pixel «Τίποτα δεν τελείωσε! Τώρα το νταμπλ!»
Life
| 2011-05-07 18:28:00

«Τίποτα δεν τελείωσε! Τώρα το νταμπλ!»

«Τίποτα δεν τελείωσε! Τώρα το νταμπλ!»

Την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας έθεσε ως στόχος της ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ ο Γιάννης Αρβανίτης μετά τη στέψη της πρωταθλήτριας «Ένωσης» μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ παραχώρησε δηλώσεις στο aek365, όπου τόνισε: «Έχουμε κάνει σημαντική προσπάθεια για να φτάσουμε μέχρι αυτό το σημείο. Όλα τα παιδιά έχουν προσπαθήσει αρκετά και δουλεύουν με κέφι και πείσμα για να φέρνουν επιτυχίες. Όντως έχουμε καταφέρει να γράψουμε ιστορία αφού παίκτες, τεχνικό τιμ διοίκηση και κόσμος έχουμε «δέσει» και πιστεύω ότι έχει βρεθεί η συνταγή για αυτά τα αποτελέσματα. Δεν έχουμε τελειώσει όμως με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουμε και συνέχεια με το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου και θέλουμε πολύ να κάνουμε το νταμπλ».

Όσο για αυτή την προσπάθεια μετά από μια δύσκολη χρονιά δήλωσε: «Η χρονιά ξεκίνησε όντως με δύσκολες συνθήκες και ήταν σαφές ότι θα είχαμε οικονομικά προβλήματα. Για αυτό τον λόγο προσπαθήσαμε μάλιστα να δημιουργήσουμε ένα μπάτζετ χαμηλών απαιτήσεων αλλά αυτό φαίνεται ότι μας έκανε μια γροθιά και δείξαμε την κυριαρχία μας».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags