Facebook Pixel Ζαϊρί: «Όλα... παίζονται!»
Life
| 2011-05-07 21:15:00

Ζαϊρί: «Όλα... παίζονται!»

Ζαϊρί: «Όλα... παίζονται!»

Ο Ζαουάντ Ζαϊρι, σε δηλώσεις του, αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, ενώ σχολίασε πως ακόμα δεν γνωρίζει το τι θα κάνει για τη νέα χρονιά.

O Ζαουάντ Ζαϊρί είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως δεν είναι στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό. Παράλληλα ο ίδιος με τοποθετήσεις του σε διεθνή ΜΜΕ γνωστοποίησε πως αφήνει τον Ολυμπιακό για άλλες... Πολιτείες. Το katimagiko.gr εντόπισε τον άσο των πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος από την μεριά του υπήρξε αινιγματικός ως προς το μέλλον του ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως τον έχει προσεγγίσει η ΑΕΚ μέσω δικών του ανθρώπων για τη νέα χρονιά!

Αρχικά ο Μαροκινός χαφ είπε για τη νέα χρονιά: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν είναι ξεκάθαρο το εάν θα φύγω ή θα μείνω από τον Ολυμπιακό». Ερωτηθείς εάν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης από τον Θρύλο και το εάν θέλει να μείνει στο λιμάνι ο Ζαϊρί είπε: «Δεν έχω κάτι από τον Ολυμπιακό. Δεν μου έχουν κάνει ακόμα πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας μας. Όσο για το εάν θέλω να μείνω δεν μπορώ να το πω.
 
Θα εξετάσω όλες τις προτάσεις που θα έχω. Θα ζυγίσω όλα τα δεδομένα, θα κοιτάξω τις ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα και μετά θα πάρω την τελική μου απόφαση. Δεν μπορώ να ορίσω το πότε θα έχω ουσιαστικές εξελίξεις για μένα.
 
Θα φανεί αυτό στο άμεσο μέλλον. Πάντως υπάρχουν ομάδες που με θέλουν από το εξωτερικό. Ορισμένα κλαμπ έχουν ήδη έρθει σε επαφή μαζί μου».
 
«Υπάρχει ενδιαφέρον από ΑΕΚ...»
 
Αναφορικά με το εάν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ελληνικές ομάδες ο Ζαϊρί επισήμανε πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την ΑΕΚ. «Υπάρχει κάτι από την ΑΕΚ. Δεν έχουν μιλήσει απευθείας σε μένα αλλά σε δικούς μου ανθρώπους για το θέμα αυτό. Δεν έχω επίσημη προσφορά αλλά έχω κάτι από εκεί. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά θα δούμε», σχολίασε.
 
Στην συνέχεια σε ερώτηση για το εάν θα μεταβεί στην Κύπρο για τα φιλικά των πρωταθλητών Ελλάδας σχολίασε ότι «φαντάζομαι πως θα είμαι κανονικά στην αποστολή για τα φιλικά και ότι θα πάω στην Κύπρο. Θα το δούμε αυτό την Δευτέρα, οπότε και θα ανακοινώσει την αποστολή ο προπονητής μας».
 
«Μόνο ο Θεός ξέρει...»
 
Ο Ζαϊρί υποστήριξε εν συνεχεία ότι «μόνο ο Θεός ξέρει το τι θα γίνει. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι σου... ξημερώνει. Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά τι θα σου επιφυλάξει η επόμενη μέρα. Είμαστε επαγγελματίες παίκτες και κοιτάζουμε το καλύτερο για εμάς. Θα δω όλες τις προτάσεις και μετά θα αποφασίσω. Όπως είπα και πριν δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο τι θα κάνω».
 
ΠΗΓΗ: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags