Facebook Pixel Αγωνία ως το τέλος στον Βορρά
Life
| 2011-05-08 19:55:00

Αγωνία ως το τέλος στον Βορρά

Αγωνία ως το τέλος στον Βορρά

Μια αγωνιστική πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος στον Βόρειο Όμιλο της Football League 2 και η αγωνία παραμένει στο κατακόρυφο!

Στο ντέρμπι κορυφής των…Αναγεννήσεων θριαμβεύτρια αναδείχθηκε η Επανομή, με 1-0. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι τέθηκαν νοκ-άουτ τα Γιαννιτσά, σε ένα πικρό φινάλε μιας χρονιάς με πολλές φιλοδοξίες και χαμένες ευκαιρίες, ενώ από την άλλη πλέον η Επανομή (φωτό) ελέγχει την τύχη της, αφού με νίκη μέσα στην Κοζάνη παίρνει το πρωτάθλημα!

Η Καλλονή εξακολουθεί να καταδιώκει με ένα βαθμό διαφορά, πλην όμως το «στραβοπάτημα» δεν έρχεται από την Επανομή, με αποτέλεσμα να μένει στη δεύτερη θέση. Ο Φωκικός εξασφάλισε την 3η θέση στη βαθμολογία και θα συμμετέχει στα μπαράζ. Όσον αφορά τον υποβιβασμό, η Κοζάνη πολύ δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο, κρισιμότατη νίκη σημείωσε η Ζάκυνθος και έκανε σημαντικό βήμα.

Η Ηράκλεια «σκόνταψε» με τον Μακεδονικό, έχει όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κατερινιώτη Συμεωνίδη, κυρίως για τις 2 αποβολές των Μουτίδη, Κύρου, αλλά και για πέναλτι που ζήτησε. Η Φιλιππιάδα κέρδισε στη Σκύδρα, όμως πρέπει να ξανακερδίσει την Καλλονή για να νιώθει σίγουρη. Όλα δείχνουν, πάντως, ότι Ηράκλεια και Ναυπακτιακός θα μονομαχήσουν για μια θέση παραμονής στο φινάλε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα (33η αγωνιστική):
Φωκικός-Κοζάνη 5-2
(9΄, 53΄, 70΄ Κανελλόπουλος, 45΄ Κωστόπουλος, 60΄ Τζέκος / 65΄, 68΄ Μαρκόπουλος)
Επανομή-Γιαννιτσά 1-0
(8΄ Κανούλας)
Οδυσσέας Αναγέννησης-Νίκη Βόλου 2-0
(10΄ Τριανταφυλλάκος, 75΄ Κυριακίδης)
Εορδαϊκός-Κρανούλα 0-0
Πόντιοι Κατερίνης-Ζάκυνθος 1-3
(84΄ Παπαδόπουλος / 4΄ Σεφερίδης, 57΄, 68΄ Γεωργίου)
Μακεδονικός-Ηράκλεια 1-1
Σκύδρα-Φιλιππιάδα 0-1
Καλλονή-Ναυπακτιακός 3-0
(57΄ Γάλας, 62΄ Μακρίδης, 87΄ Τριανταφύλλου)

Ρεπό ο Τύρναβος

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags