Facebook Pixel Με το μυαλό στην Ευρώπη
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-12 19:08:00

Με το μυαλό στην Ευρώπη

Με το μυαλό στην Ευρώπη

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για τον στόχο του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά που δεν είναι άλλος από μια επιτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία.

Ο Ολυμπιακός της επόμενης σεζόν θα είναι διαφορετικός. Στόχος είναι να γίνει πιο δυνατός, πιο ελκυστικός και να μπορέσει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Ευρώπη.

Όπως συνέβη τις δύο τελευταίες φορές που βρέθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και στις δύο προκρίθηκε στους «16» και μάλιστα στην πρώτη συγκέντρωσε 11 βαθμούς και στην δεύτερη 10 ποντάκια…

Πέρυσι υπήρχε το σκορ του αποκλεισμού, αλλά φέτος δεν υπάρχουν προκριματικοί γύροι. Ο Ολυμπιακός είναι στους ομίλους και φυσικά μπορεί να προκριθεί και πάλι. Να βάλει την βάση για μια σταθερή παρουσία στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και από εκεί και πέρα να γίνονται τα επόμενα βήματα.

Αυτό το σκεπτικό έχει η διοίκηση του Ολυμπιακού και οι κουβέντες που είπε ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης στους οργανωμένους, αν μη τι άλλο δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

«Να μην ανησυχείτε. Να είστε σίγουροι πως θα δυναμώσει κι άλλο ο Θρύλος μας και θα ακολουθήσουν κι άλλες επιτυχίες στην Ελλάδα ενώ θέλουμε να πάμε καλά και στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του προέδρου και όλοι πλέον περιμένουν τις κινήσεις.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags