Facebook Pixel Το ποδόσφαιρο στη Βουλή για τα μάτια του κόσμου
Life
| 2011-05-12 19:10:00

Το ποδόσφαιρο στη Βουλή για τα μάτια του κόσμου

Το ποδόσφαιρο στη Βουλή για τα μάτια του κόσμου

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τη σημερινή διαδικασία για το άνοιγμα των φακέλων στην Επιτροπή Μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής.

Θυμήθηκε τώρα, ξαφνικά, η Βουλή να ψαχτεί για να δει πώς διοικείται το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Και κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ για να του ζητήσει εξηγήσεις για την αδειοδότηση των ΠΑΕ. Ακόμη μια φορά, μετά από τόσα που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, οι αμετανόητοι πολιτικοί συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο για να εξασφαλίσουν την ψήφο του. Μολονότι γνωρίζουν, όσοι ρώτησαν, ότι δεν έχουν καμιά δυνατότητα παρέμβασης στα του ποδοσφαίρου, θέλουν να πείσουν τον κόσμο, τους πελάτες τους, ότι «εγώ το έψαξα και τον κόλλησα στον τοίχο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αλλά να, είναι το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, αλλιώς θα τους είχα τσακίσει εγώ…».

Δεν καταλαβαίνουν οι αμετανόητοι Ελληνες πολιτικοί ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πεδίο για παραμύθι. Διότι ο Ελληνας ξέρει καλύτερα τα του ποδοσφαίρου από όσο ξέρει και καταλαβαίνει τα της οικονομίας, της υγείας, της εργασίας. Δεν καταλαβαίνουν, οι άσχετοι, ότι στο ποδόσφαιρο είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο να τον πιάσεις κορόιδο τον Ελληνα. Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό που κάνουν περισσότερο θα εξοργίσουν τους «πελάτες» τους από όσο θα τους στεναχωρούσαν αν κρατούσαν παθητική ή και αδιάφορη στάση στην υπόθεση αυτή.

Σήμερα είναι οι πολιτικοί που κοροϊδεύουν τους οπαδούς του Ηρακλή. Αύριο θα το κάνουν κάποιοι άλλοι για τους οπαδούς μιας άλλης ομάδας που θα χάσει το χαρτί της άδειας ή θα πτωχεύσει. Ολο αυτό έρχεται ως ακόμη μια απόδειξη της άρνησης των πολιτικών να αντιληφθούν τι συμβαίνει σήμερα στην ελληνική κοινωνία. Η ζωή στη γυάλα δεν τους επιτρέπει να καταλάβουν ότι παίζουν με τα νεύρα των Ελλήνων.

Πηγή: exedra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags