Facebook Pixel Μία ανάσα από τη νίκη ο Οζιέ!
Life
| 2011-06-19 13:20:00

Μία ανάσα από τη νίκη ο Οζιέ!

Μία ανάσα από τη νίκη ο Οζιέ!

Τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στην τρίτη ειδική διαδρομή (Άγιοι Θεόδωροι 2) και τον τρίτο στην τέταρτη ειδική διαδρομή (Νέα Πίσια 2) έκανε ο Σεμπαστιάν Οζιέ και πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να χάσει τη νίκη στο Ράλι Ακρόπολις από τον Λεμπ.

Στην τρίτη ειδική διαδρομή, ο Οζιέ πάλεψε μέχρι τον τελευταίο μέτρο και άφησε πίσω του κατά 6,1'' τον έτερο οδηγό της Citroen DS3 WRC, Σεμπαστιάν Λεμπ. Ο Μίκο Χίρβονεν με το εργοστασιακό Ford Fiesta RS, πίεσε και ανταμείφθηκε.

Εκανε τον καλύτερο χρόνο στην ειδική Αγιοι Θεόδωροι 2 (12:33.7) και παρέμεινε στην τρίτη θέση, μειώνοντας τη διαφορά του από τον πρώτο στη γενική κατάταξη Σεμπαστιάν Οζιέ στα 13,5''. Ο νικητής των δύο πρώτων σημερινών διαδρομών, Γιάρι Μάρι Λάτβαλα με Ford Fiesta στην 3η ειδική διαδρομή είχε χρόνο 12:35.0.

Μία ανάσα από το βάθρο

Στην τέταρτη ειδική διαδρομή, ο Οζιέ τερμάτισε 3ος με χρόνο 8:05.1, ενώ ο συμπατριώτης του Λεμπ επίσης με Citroen DS3 είχε χρόνο 8:09.5, ως τέταρτος. Αυτό σημαίνει πως ο Οζιέ θα ξεκινήσει στην τελευταία διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις, με διαφορά 10,5 δευτερολέπτων από τον δεύτερο, χρονική διαφορά στη γενική κατάταξη που μόνο με... άθλο μπορεί να καλύψει ο Σεμπαστιάν Λεμπ.

Η τελευταία ειδική διαδρομή Power Stage ( Νέο Λουτράκι), θα μεταδοθεί ζωντανά σήμερα στις 14:00 από την ΕΤ1, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΠΑ. Η μετάδοση θα διαρκέσει μία ώρα. Ο τερματισμός εχει προγραμματισθει στις 15.30 στο Λουτράκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags