Facebook Pixel «Μία ΑΕΚ καθαρή και χωρίς χρέη»
Life
| 2011-07-19 17:38:00

«Μία ΑΕΚ καθαρή και χωρίς χρέη»

«Μία ΑΕΚ καθαρή και χωρίς χρέη»

Για τους λόγους που τον ώθησαν να κάνει την πρόταση συγχώνευσης της ΑΕΚ Άργους με την... original Ένωση μίλησε ο Νίκος Γριμάνης.

O πρόεδρος της ΑΕΚ Άργους ανέλυσε τα σχέδια που έχει για την μπασκετική ΑΕΚ, τονίζοντας ότι θέλει μια ομάδα που να είναι στη Α1 καθαρή και χωρίς χρέη.

Αναλυτικά η συνέντευξη στη Sportday:

Για την πρόταση συγχώνευσης της ΑΕΚ με την ομάδα του Άργους: «Ήταν μια πρόταση που έκανε ένας υγιής φίλος της ΑΕΚ από τις 27 Απριλίου, η οποία δεν βρήκε ανταπόκριση, αλλά μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ σκέφτηκαν καλύτερα κι έτσι τοποθετήθηκαν επί του θέματος. Είχαμε κάνει συζητήσεις με τον κ. Καραμανλή, αλλά και ο νομικός πληρεξούσιος του Γιάννη Φιλίππου, ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος, ήταν σύμφωνος. Συζητάω, για να έχω και συμπαίκτες. Φυσικά ζητάω και τη συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας».

Για το στόχο της πρότασής του: «Θέλω να πάρω την ομάδα και να την επιστρέψω στην Α1 καθαρή, χωρίς χρέη. Γιατί η φυσική θέση της ΑΕΚ είναι φυσικά η πρώτη τη τάξει κατηγορία».

Για το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που επιτευχθεί η συμφωνία: «Θέλουμε να κρατήσουμε το βασικό κορμό των παικτών της ΚΑΕ ΑΕΚ, για να έχουμε μια δυνατή ομάδα». Προκειμένου να γίνει η απορρόφηση θα πρέπει ο Γιάννης Φιλίππου να γνωστοποιήσει επίσημα την πτώχευση της ΑΕΚ στη Β' Εθνική και στη συνέχεια να αναλάβει η Ερασιτεχνική, η οποία θα πρέπει να εγκρίνει την πρόταση του Νίκου Γριμάνη μέσω Δ.Σ. Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα θα παίξει τη νέα σεζόν στο Άργος, έχοντας το ΑΦΜ της ΑΕΚ Άργους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags