Facebook Pixel Και άλλη καθυστέρηση για τον Ντιόπ
Life
| 2011-07-19 22:49:00

Και άλλη καθυστέρηση για τον Ντιόπ

Και άλλη καθυστέρηση για τον Ντιόπ

Ακόμα πιο σοβαρό πλέον το προσωπικό πρόβλημα με την σύζυγο του Σενεγαλέζου που δεν μπορεί να ταξιδέψει άμεσα στην Σλοβενία – Ολο το ρεπορτάζ για την υπόθεση του «θηρίου»

Αύριο λήγει η νέα άδεια που έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, όπως είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, ούτε αύριο θα είναι στο Τόπλιτσε της Σλοβενίας ο έμπειρος Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ. Και αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε ακόμα πιο σοβαρό πλέον το πρόβλημα υγείας της συζύγου του στο Παρίσι. Κάτι που καθιστά αναγκαία την παρουσία του Ντιόπ στην «Πόλη του Φωτός», στο πλάι της συζύγου του σε αυτές τις πολύ κρίσιμες ώρες.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρουν ότι επικοινώνησαν σήμερα με τον Ντιόπ, καθώς και με τον Ελληνα μάνατζερ του που έχει μεταβεί στο Παρίσι. Οι δύο πλευρές έχουν συνεχή επαφή και υπάρχει πλήρης κατανόηση από πλευράς ΑΕΚ στο πρόβλημα του Σενεγαλέζου. Ο Ντιόπ δεσμεύτηκε στους ανθρώπους της Ενωσης ότι αν ξεφύγει από το κίνδυνο η γυναίκα του, θα πάει αμέσως στην Σλοβενία να ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πλέον όμως όλα είναι… ανοιχτά στο θέμα της παραμονής του Ντιόπ, διότι αν καθυστερήσει ακόμη περισσότερο η επιστροφή του παίκτη στην ομάδα, η ΑΕΚ καλείτε να βρει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags