Facebook Pixel Καλώς τους και ας άργησαν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-07-22 22:30:00

Καλώς τους και ας άργησαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλώς τους και ας άργησαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πλέι οφ της Football League μπορεί να άργησαν, ωστόσο το... θέαμα στην πρεμιέρα ήταν πλούσιο. Νίκη ΟΦΗ επί Λεβαδειακού με 1-0 και δύο αποβολές, άργησε να ξεκινήσει το Διαγόρας – Δράμα, καθώς δεν είχαν λεφτά για τους διαιτητές!

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν τα πλέι οφ της Football League, όπου ο ΟΦΗ νίκησε στη Νέα Σμύρνη τον Λεβαδειακό με 1-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάλαϊτζιτς και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση. Οι Κρητικοί έχουν πλέον επτά βαθμούς, ενώ οι “πράσινοι” μόλις 2. Το παιχνίδι πάντως ήταν... επεισοδιακό, καθώς οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, ενώ στο 80' είχα διακοπή της αναμέτρησης, αντικείμενα από την εξέδρα, “ψιλές” μεταξύ των παικτών και τον Γιάννη Κομπότη σε ρόλο... πυροσβέστη.

Στο άλλο παιχνίδι το... θέαμα ήταν καλύτερο. Το ματς άργησε να ξεκινήσει περίπου μισή ώρα, καθώς η Διαγόρας Ρόδου δεν είχε πληρώσει τα λεφτά για τους διαιτητές! Νικήτρια τελικά ήταν η Δόξα Δράμας με 1-0.


Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1. ΟΦΗ 7
2. Δόξα Δράμας 4
3. Λεβαδειακός 2
4. Διαγόρας 0.

Με το... δεξί ο ΟΦΗ!

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον ΟΦΗ, όποιος είχε το... κουράγιο να το δει καλοκαιριάτικα, δεν έχασε. Τα είχε όλα, γκολ, πέναλτι, επεισόδια και δύο κόκκινες κάρτες.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα στο ματς και στο 28' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Καπάνταης, έκανε το 1-0. Σε αυτή την φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ψωμάς. Έτσι λοιπόν, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα, στην συνέχεια πίεσε και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός έδειξε σημάδια ανάκαμψης και είχε μάλιστα και δύο καλές φάσεις. Στο 51ο λεπτό ο Πόποβιτς επιχείρησε το μακρινό σουτ, αιφνιδίασε τον Βεζυρίδη, όμως είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Μπεγκόνια να χάσει μεγάλη ευκαιρία σε εκτέλεση φάουλ όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απομάκρυνε σωτήρια. Μετά το 60' όμως ο ΟΦΗ πήρε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσε να... καθαρίσει το ματς, αν ο Καμπάνταης ήταν πιο εύστοχς.

Στο 80' πάντως το ματς πήρε... φωτιά, όταν άρχισαν να πέφτουν από την εξέδρα των φίλων του Λεβαδειακού κάποια αντικείμενα, ενώ στο χορτάρι πετάχτηκε και μία κροτίδα. Αυτή έσκασε κοντά στον Καπάνταη, ο οποίος έπεσε αμέσως στο έδαφος. Οι παίκτες των “πρασίνων” άρχισαν να διαμαρτύρονται για καθυστέρηση, κάτι που οδήγησε γενική σύρραξη. Οι αψιμαχίες των παικτών είχαν σαν αποτέλεσμα την αποβολή του Μπουλούτ, ενώ την ίδια ώρα ο Γιάννης Κομπότης προσπαθούσε να ηρεμήσει τους φιλάθλους της ομάδας του, αλλά και τους ποδοσφαιριστές του. Στα τελευταία λεπτά δεν έγινε κάτι αξιόλογ και έτσι οι Κρητικοί έφτασαν σε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.


ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Πίτσος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ρόβας (73' Ρούσεφ), Παπουλής (90'+ Ζαχαράκης), Ζορμπάς (73' Κατσικογιάννης), Καμπάνταης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Τριποτσέρης, Ψωμάς, Μαχαίρας, Ταραλίδης (31' Λισγάρας), Μπεγκόνια (73' Ζουρούδης), Βασιλείου (46' Ναπολεόνι), Ντιμπαλά, Πόποβιτς.


 

Έξυπνο φάουλ και γκολ!

Στο παιχνίδι του Διαγόρα με την Δόξα Δράμας τα... ωραία ξεκίνησαν πριν την σέντρα. Το ματς άργησε να ξεκινήσει μισή ώρα, καθώς δεν είχαν πληρωθεί οι διαιτητές. Τελικά τα λεφτά βρέθηκαν και το παιχνίδι ξεκίνησε. Το θέμα όμως ήταν κάκιστο και οι φάσεις ελάχιστες. Η Δόξα ήταν καλύτερη και μόλις στην τρίτη καλή της ευκαιρία σκόραρε και πήρε το ματς. Ο Τσιμπλίδης στο 73' εκτέλεσε το φάουλ έξυπνα, κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις της αναμέτρησης:

Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Μαριεττάκης, Σκόνδρας, Πουλόπουλος, Φράγκος, Χατζηκοσμάς (80' Χατζηπέτρος), Τομάζος (33' λ.τ Κενενούνης), Μπαούρης (86' Mαλλιάκας), Αυγενικού, Καρπεθάκης.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Βέρτζος, Καρακώστας, Ρ. Τσιμπλίδης, Χλωρός, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκκας, Κουπρόγλου (73' Τρελλόπουλος), Ρούτσης, Ν. Τσιμπλίδης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags