Facebook Pixel Ο Πιλάβιος μέχρι το πρωί στα μπουζούκια!
Life
| 2011-07-23 16:20:00

Ο Πιλάβιος μέχρι το πρωί στα μπουζούκια!

Ο Πιλάβιος μέχρι το πρωί στα μπουζούκια!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο υπό διάλυση, όλοι του ζητούν να παραιτηθεί μετά το σκάνδαλο με τα στημένα και τις συνομιλίες και ο πρόεδρος της ΕΠΟ τα έσπαγε πρώτο τραπέζι στον Αντώνη Ρέμο!

Την μέρα που στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ του έκαναν άπαντες επίθεση με σκληρές επιθέσεις, ο Σοφοκλής Πιλάβιος γιόρταζε το βράδυ στον Αντώνη Ρέμο!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο «ΘΑΛΑΣΣΑ» και γιόρταζε με την ψυχή του, αφού τραγουδούσε όλα τα τραγούδια με πάθος και πολλές φορές σηκωνόταν από την θέση του να δείξει πόσο διασκεδάζει.

Όλα αυτά την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο διαλύεται και ειδικά με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τα στημένα και τους αποκαλυπτικούς διαλόγους, στους οποίους συμμετέχει και ο ίδιος.

Δίπλα στον Πιλάβιο που ήταν στα πρώτα τραπέζια, ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής της Σούπερ Λίγκα Πατρίκ Κομνηνός και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα Κώστας Πηλαδάκης. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε καλά χέρια, οι θεσμικοί του ηγέτες το απολαμβάνουν, μην ανησυχείτε…

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags