Facebook Pixel “Καλύτερη διαιτησία μέσα στο... τσουνάμι”
Life
| 2011-07-23 18:22:00

“Καλύτερη διαιτησία μέσα στο... τσουνάμι”

“Καλύτερη διαιτησία μέσα στο... τσουνάμι”

Οι Μάκης Γερμανάκος, Γιώργος Φασόλης και Ηρακλής Τσίκινης τοποθετούνται για τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Και οι τρεις εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι, ωστόσο εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά ποσό η μεικτή επιτροπή με παράγοντες και πρώην διαιτητές θα λειτουργήσει.

Γερμανάκος: Καλή επιτυχία εύχομαι. Έχουν όλες τις δυνατότητες και εκείνο που θέλω να πω είναι να μην κάνουν τα ίδια λάθη που έκανε η προηγούμενη ΚΕΔ

Φασόλης: Εγώ κρίνω θετική την εξέλιξη. Απλώς να εκφράσω τον προβληματισμό μου για το αν θα μπορέσει να βοηθήσει ο πρόεδρος της επιτροπής που έχει παραδεχθεί ότι δεν γνωρίζει από διαιτησία. Δε νομίζω ότι έχει κάτι να προσφέρει η νέα καινούργια δομή της διοίκησης. Είμαι πολύ προβληματισμένος για το αν θα μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος αυτής της θέσης και μάλιστα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Τσικίνης: Θεωρώ ότι είναι κάτι το καινούργιο να είναι πρόεδρος της ΚΕΔ ένας άνθρωπος που δεν ήταν διαιτητής. Αυτό το επιτάσσει η UEFA, αλλά θα δούμε στην πράξη αν στην Ελλάδα μπορεί να εφαρμοστεί.

Aπό κει και πέρα, τα τρία πρόσωπα που συμπληρώνουν την επιτροπή, Μπριάκος, Βάσαρας και Δούρος, θεωρώ ότι είναι προσωπικότητες στον χώρο της διαιτησίας και αν μπορέσουν να περάσουν την καινούργια φιλοσοφία της αντικειμενικής αξιολόγησης, της απρόσκοπτης λειτουργίας, της προστασίας του Έλληνα διαιτητή και της βελτίωσης της εικόνας του διαιτητή στην Ελλάδα, αν τα πετύχουν όλα αυτά, πιστεύω ότι θα πετύχουν το έργο τους. Ευχή μου είναι μέσα σε αυτό το τσουνάμι των εξελίξεων για το ποδόσφαιρο να υπάρξει μια καλύτερη διαιτησία και γενικότερα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: Soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags