Facebook Pixel Τζάμπα πράγμα που σαλεύει!
Life
| 2011-07-24 09:40:00

Τζάμπα πράγμα που σαλεύει!

Τζάμπα πράγμα που σαλεύει!

Ένας μήνας και κάτι ημέρες έμειναν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Διαβάστε ποιοι παίκτες που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα παραμένουν ελεύθεροι. Από τον Μπλάνκο μέχρι τον Ζαϊρί.
 

Φτάσαμε αισίως στις 24 Ιουλίου και οι περισσότερες ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους, ενώ έχουν κλείσει και τις βασικές μεταγραφικές τους αναζητήσεις. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όμως υπάρχουν παίκτες που ακόμα παραμένουν ελεύθεροι.

Εμείς εντοπίσαμε 17 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα την περσινή σεζόν, όπως και κάποιους Έλληνες που έμειναν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Κάποια από τα ονόματα σίγουρα προκαλούν εντύπωση, βάση καριέρας και αξίας, ενώ κάποια άλλα θα μπορούσαν άνετα να πρωταγωνιστήσουν σε ομάδες που θέλουν να κάνουν μία αξιοπρεπή πορεία τη νέα σεζόν.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τους 17 ελεύθερους που όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι για πολύ καιρό ελεύθεροι ακόμα...

Οι Έλληνες...

Αλέξανδρος Τζιόλης: Μετά από την εμπειρία σε Καμπιονάτο και Πριμέρα Ντιβίσιον, ο 26χρονος άσος σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στην πατρίδα. Έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και περιμένει το ΟΚ του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Βαγγέλης Μόρας: Επιτυχημένη καριέρα στην Μπολόνια για τέσσερα χρόνια. Πλέον είναι ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί!

Μανώλης Ρουμπάκης: Η στατιστική λέει πως ήταν από τους κορυφαίους της περσινής σεζόν στο αμυντικό κομμάτι. Στα 32 του χρόνια είναι βέβαιο πως μπορεί να προσφέρει ακόμα πολλά.

Γιώργος Αλεξόπουλος: Ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό και την κόντρα που είναι με τον Καραγεωργίου. Είναι 34 ετών αλλά μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Γιάννης Παπαδόπουλος: Ταλέντο που δεν πήρε πολλές ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Στα 22 του χρόνια είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης τον βλέπουν πολύ ζεστά.

Πασχάλης Μελισσάς: Πολυεργαλείο σε άμυνα και επίθεση. Αποτέλεσε έκπληξη το ότι έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Πολλές ομάδες της πρώτης κατηγορίας του έχουν κάνει πρόταση.

Γιώργος Αμπάρης: Πέρσι προσπάθησε με την ΑΕΛ, αλλά δεν τα κατάφερε. Έμεινε ελεύθερος από τους βυσσινί και αναζητεί ομάδα.

Στέφανος Σιόντης: Στα 24 πλέον και μετά το πέρασμα από την Καβάλα, ψάχνει ομάδα και σταθερή θέση. Τον κοιτάνε Παναιτωλικός, Κέρκυρα και ΠΑΣ.

Και οι ξένοι...

Άντριαν Μπαστία: Ναι είναι ακόμα ελεύθερος. Δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι 32 ετών, αλλά τρέχει σαν σκύλος! Πολύ καλή σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ουντότζι: Και αυτός έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα. Δεν έχει σταθερή απόδοση, όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μία μικρομεσαία ομάδα.

Ίσμαελ Μπλάνκο: Έμεινε... μπουκάλα και με το όνειρο της Φεράρι και των εκατομμυρίων από τα ΗΑΕ. Ακούγεται έντονα για τον Παναθηναϊκό. Είναι βέβαιο πως θα ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του. Για 1 εκ. ευρώ ούτε λόγος να γίνεται...

Ζαουάντ Ζαϊρί: Περιμένει μία καλή πρόταση από Ελλάδα μεριά, όμως ακόμα δεν έχει έρθει κάτι ενδιαφέρον. Είναι σίγουρο πως μέσα στον Αύγουστο θα βρεθεί κάτι από Βόρεια Ελλάδα.

Λούκας Φαβάλι: Έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και δήλωσε πως θέλει να επιστρέψει στην Αργεντινή. Μην το δένουμε κόμπο πάντως...

Εμάνουελ Περόνε: Αποτυχημένο πέρασμα στην Κύπρο και πάλι σε αναζήτηση ομάδας. Καλή τεχνική, έχει το γκολ, αλλά κάπου μας τα χαλάει. Στα 27 του χρόνια δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα.

Αλεξάνταρ Σίμιτς: Τραυματική σεζόν με την ΑΕΛ. Αν δεν είχε τραυματισμούς θα έκανε σπουδαία καριέρα. Στα 31 του χρόνια μπορεί να βρει ένα ακόμα καλό συμβόλαιο.

Φαμπιάν Κανόμπιο: Η ΑΕΛ έκανε "έγκλημα" και τον έχασε την πιο κρίσιμη περίοδο λόγω εγχείρησης. Σπουδαία τεχνική και εξαιρετικά στημένα. Πολυτέλεια για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Ζλάταν Μουσλίμοβιτς: Έφυγε πικραμένος από τον ΠΑΟΚ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Είναι 30 ετών, όμως οι συχνοί τραυματισμοί ίσως τον δυσκολέψουν λίγο.

Πηγή: sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags