Facebook Pixel Ο Χιμένεθ κερδίζει το στοίχημα με τον Κάρλος
Life
| 2011-07-24 22:05:00

Ο Χιμένεθ κερδίζει το στοίχημα με τον Κάρλος

Ο Χιμένεθ κερδίζει το στοίχημα με τον Κάρλος

Ο Γιώργος Χελάκης σχολιάζει την εμφάνιση της ΑΕΚ με την Μπακού και εξηγεί για ποιό λόγο το στοίχημα με την απόκτηση του Χοσέ Κάρλος έχει αρχίζει να κερδίζεται!

Πρόκειται για μια νέα ΑΕΚ που πρέπει να κριθεί με ελαφρυντικά. Ο Χιμένεθ την δημιουργεί από την αρχή και λογικά θα του πάρει χρόνο και αρκετά φιλικά.

Στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Μπακού είδαμε κατά προσέγγιση τη δυνατή ενδεκάδα.

Ο κόουτς προτίμησε σχήμα με διάταξη 4-2-3-1. Καθοδηγητής του παιχνιδιού της Ένωσης ο 24χρονος Ισπανός Χοσέ Κάρλος. Από αυτόν λοιπόν αξίζει να ξεκινήσουμε. Πρώτο δείγμα θετικό και με το παραπάνω. Γλυκό αριστερό πόδι, άψογη τεχνική κατάρτιση, κλειστές ντρίπλες και το απαιτούμενο θράσος για κάποιον νεοφερμένο που αναλαμβάνει τις οργανωτικές ευθύνες με «το καλημέρα». Ο λιπόσαρκος ισπανός ομορφαίνει το παιχνίδι της ομάδας του. Θα πρέπει όσο γίνεται πιο γρήγορα να βρει άξιους συμπαραστάτες.

Η δεξιά πλευρά της ΑΕΚ δούλεψε καλά με τους κεφάτους Γεωργέα και Σιαλμά. Ειδικά ο νεοφερμένος επιθετικός το πάλεψε στα γεμάτα θέλοντας να αποδείξει την χρησιμότητα του. Μπούκαρε, μοίρασε και προσπάθησε να απειλήσει.

Αριστερά οι Καράμπελας και Λαγός υπήρξαν κατά πολύ κατώτεροι των περιστάσεων περιοριζόμενοι σε ανούσιες εναλλαγές της μπάλας μεταξύ τους.

Αμυντικά, η ΑΕΚ ήταν αξιόπιστη. Ο Δέλλας με τον Μανωλά συνέχισαν από εκεί που τα άφησαν πέρσι. Το ίδιο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Οι δύο αμυντικοί χαφ Καφές και Μάκος έχασαν αρκετές φορές τους αντιπάλους και ειδικά τον υψηλόσωμο Παρκς. Αδύναμοι εμφανίστηκαν και στην αξιόπιστη προώθηση του παιχνιδιού. Εδώ φάνηκαν οι αδυναμίες της ΑΕΚ που κάλλιστα διορθώνονται με την παρουσία του Ντιόπ κι ακόμα περισσότερο και του Μίτσελ.

Η ΑΕΚ δημιουργεί νέα αγωνιστική φυσιογνωμία. Για μια τέτοια δουλειά δεν χρειάζονται βιασύνες. Ο Χιμένεθ έχει συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό του. Σιγά - σιγά θα αποτυπώνονται στο γήπεδο.

Το στοίχημα με τον Χοσέ Κάρλος φαίνεται πως κερδίζεται.

Υ.Γ. Οι πολλές αλλαγές με τη χρησιμοποίηση νεαρών στο δεύτερο ημίχρονο δεν αφήνουν περιθώρια για εμπεριστατωμένη κριτική.

ΠΗΓΗ: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags