Facebook Pixel “Για την φανέλα και την ιστορία του Λεβαδειακού”
Life
| 2011-07-25 00:11:00

“Για την φανέλα και την ιστορία του Λεβαδειακού”

“Για την φανέλα και την ιστορία του Λεβαδειακού”

Η φανέλα και η ιστορία του Λεβαδειακού είναι αυτά που δίνουν δύναμη στους ποδοσφαιριστές των Βοιωτών για να κυνηγήσουν την άνοδο σύμφωνα με τον Γιάννη Παπακώστα.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αγωνιστούμε υπό αυτές τις συνθήκες και γι αυτό θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, που αυτή την περίοδο παίζουν για τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας. Πετύχαμε μια νίκη που την χρειαζόμασταν πολύ έπειτα από την ήττα στο ματς με τον ΟΦΗ. Συνεχίζουμε την προσπάθειά. Δεν ενθουσιαζόμαστε, ούτε απογοητευόμαστε γιατί η διαδικασία είναι πολύ δύσκολη και απαιτείται πολλή προσπάθεια για να μην νικηθείς από την κόπωση», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Λεβαδειακού μετά τη νίκη επί του Διαγόρα με 1-0 και συνέχισε:

«Εχω μείνει εντυπωσιασμένος από τον Διαγόρα, καθώς αγωνίστηκε με πάρα πολλούς νέους παίκτες και είχε καλή απόδοση. Αυτό δείχνει ότι υπάρχουν ταλέντα, πράγμα που φανερώνει την καλή δουλειά του κ. Τσιβρινή. Αν μη τι άλλο, αυτή η διαδικασία δίνει στα νέα παιδιά την ευκαιρία να προβληθούν και να δείξουν τις δυνατότητές τους».

Κλείνοντας και αναφερόμενος εντυπωσιακό 3-3 του Ελ Πάσο ανάμεσα σε ΟΦΗ και Δόξα Δράμας, ο Παπακώστας ισχυρίστηκε ότι «θα δούμε και στη συνέχεια των play off ανάλογα αποτελέσματα και εκπλήξεις γιατί είναι πολύ δύσκολο να παίζεις μέρα παρά μέρα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags