Facebook Pixel Με διαφορά... Ώρας! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-07-27 17:34:00

Με διαφορά... Ώρας! (ΦΩΤΟ)

Με διαφορά... Ώρας! (ΦΩΤΟ)

Ρε παιδιά, τι μανία και αυτή που υπάρχει στον Τύπο με τις προετοιμασίες και τις μεταγραφές αεροδρομίου; Τόσο πολύ που μερικές εφημερίδες ξεχνάνε (άλλες όχι) και την ιστορία της ομάδας τους που εξυπηρετούν με το ρεπορτάζ τους...

Εξηγούμαστε. Ο Κώστας Νεστορίδης μία από τις ζωντανές ιστορίες της ΑΕΚ, ένας άνθρωπος που τα ρεκόρ του δεν τα έχει φτάσει κανείς στην Ελλάδα, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας που έχριζε επέμβασης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το χειρουργείο που υποβλήθηκε χθες ήταν πολύ δύσκολο, διήρκησε 5 ώρες, ο Νέστορας όμως ως παλικάρι νίκησε και σε αυτή τη μάχη!

Βέβαια, μόνο η μία αεκτζήδικη εφημερίδα είχε στο πρωτοσέλιδο της την περιπέτεια του Νεστορίδη. Συγκεκριμένα η Ώρα των Σπορ έγραφε: “Σιδερένιος Νέστορα. Παλικάρι ο Νεστορίδης άντεξε στη δύσκολη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε”. Η “Κιτρινόμαυρη Ώρα” όμως προτίμησε να βάλει μία τεράστια φωτογραφία του Γκούντγιονσεν και όλο το ρεπορτάζ από Σλοβενία και τα μεταγραφικά, παρά να έχει ένα μικρό κομματάκι στην πρώτη σελίδα της για τον Νεστορίδη, τον μάγο της μπάλας και ιστορία της ΑΕΚ.

Τι να πει κανείς. Με διαφορά... Ώρας, η πρώτη έδειξε ότι σέβεται περισσότερο κάποια πράγματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags