Facebook Pixel «Έχω πρόταση από Ελλάδα...»
Life
| 2011-07-29 17:55:00

«Έχω πρόταση από Ελλάδα...»

«Έχω πρόταση από Ελλάδα...»

Για πρόταση από ελληνική ομάδα μίλησε ο Σέρβος μέσος της Λανς, Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για τον Πανιώνιο...

Μάλιστα, μιλώντας στο novasports.gr ο 27χρονος Σέρβος, που αγωνιζόταν δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα την περυσινή σεζόν, έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κυανέρυθρα, ωστόσο τόνισε πως εξετάζει όλες τις προτάσεις που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του.

Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε για το ενδιαφέρον του Πανιωνίου για εσάς; «Φυσικά, γνωρίζω πως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα. Ωστόσο, δεν είναι κάτι επίσημο. Υπάρχει ακόμα δρόμος στην υπόθεση. Έχουν γίνει απλά κάποιες διερευνητικές επαφές».

Έχεις μιλήσει με κάποιον από τον Πανιώνιο; Με τον πρόεδρο ή τον προπονητή της ομάδας;
«Εγώ προσωπικά όχι. Την υπόθεση χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Αυτός έχει επικοινωνία με τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας. Δεν ξέρω όμως με ποιον μιλάει συγκεκριμένα».

Θα θέλατε να συνεχίσετε την καριέρα σας στον Πανιώνιο;
«Εξαρτάται από τις συνθήκες που θα συμβεί αυτό. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά και δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, γιατί όχι; Όπως σας είπα όμως την υπόθεση χειρίζεται ο μάνατζέρ μου, ο οποίος ψάχνει να βρει την καλύτερη λύση για την συνέχεια της καριέρας μου».

Έχετε ακόμα συμβόλαιο με τη Λανς, ωστόσο, υπάρχει ενδεχόμενο να μείνετε ελεύθερος από την γαλλική ομάδα;
«Ναι είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί αυτό».

Υπάρχει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα;
«Απ' όσο γνωρίζω υπάρχουν ακόμα δύο προτάσεις από ομάδες που ενδιαφέρονται για να με αποκτήσουν. Από άλλες χώρες προέρχονται αυτές οι προτάσεις, δεν μπορώ όμως να σας τις αποκαλύψω. Η μία πάντως σίγουρα είναι από την Ελλάδα. Θέλω να εξετάσω όλες τις προτάσεις που έχω στη διάθεσή μου. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα ή τις επόμενες 10 μέρες να γνωρίζω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω την καριέρα μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags