Facebook Pixel Το γλέντησαν με την (ελληνική) ψυχή τους...
Άλλα Σπορ
| 2011-07-30 13:27:00

Το γλέντησαν με την (ελληνική) ψυχή τους...

Το γλέντησαν με την (ελληνική) ψυχή τους...

Ελληνικό γλέντι στη Σανγκάη έκαναν τα κορίτσια μας... Η Λαρά έπαιξε ...ντραμς και ξεσήκωσε τα πλήθη, ενώ το ...μενού περιελάμβανε μέχρι και ...πασαρέλα με κιμονό!

Αυτό κι ήταν γλέντι και μάλιστα ελληνικό σε ξένη χώρα...

Το νέκταρ της επιτυχίας από την πορεία μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης, επέτρεπε κάθε είδους τρέλα από τις πρωταθλήτριες κόσμου.

Τα κορίτσια της εθνικής ομάδας πόλο, όπως υποσχέθηκαν άλλωστε, έκαναν ένα... τρικούβερτο γλέντι στη Σαγκάη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας επέστρεψε στο ξενοδοχείο μετά τον τελικό λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, τοπική ώρα. Αφού δείπνησαν μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δημήτρη Διαθεσόπουλο, στη συνέχεια ετοιμάστηκαν για το καθιερωμένο γλέντι σε κλαμπ που ήταν σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο.

Αλλωστε η ένταση και τα ο άγχος των τελευταίων ημερών, έκανε επιτακτική την ανάγκη οι παίκτριες να εκτονωθούν πριν από το ταξίδι της επιστροφής. Οι στιγμές ευφορίας που έζησαν οι παίκτριες επέτρεπε κάθε είδους τρέλα.

Η Σανγκάη γνώρισε για τα καλά τι σημαίνει ελληνική διασκέδαση, έστω κι αν δεν υπήρχαν μπουζούκια... Η Γιούλη Λαρά για παράδειγμα είχε την ευκαιρία για μια μικρή επίδειξη των ικανοτήτων της στα ντραμς.

Τυχαία βρήκε στο δρόμο στημένα τα όργανα μιας μπάντας και δεν έχασε την ευκαιρία, ανέβηκε στη σκηνή πήρες τις μπαγκέτες και άρχισε να ροκάρει προς τέρψη των διερχόμενων.

Όμως το μενού στη Σαγκάη περιελάμβανε και πασαρέλα, με τι φαντάζεστε;. Με κιμονό, το παραδοσιακό φόρεμα που φορούν στην Απω Ανατολή.

Η ελληνική αποστολή καταχειροκροτήθηκε όπου βρέθηκε και οι Κινέζοι απένειμαν τα εύσημα στα κορίτσια για την τεράστια επιτυχία τους.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags