Facebook Pixel 'Ωρα αποφάσεων για Ρέμο
Life
| 2011-07-30 16:44:00

'Ωρα αποφάσεων για Ρέμο

'Ωρα αποφάσεων για Ρέμο

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται ο Αντώνης Ρέμος να αποφασίσει για το πού θα καταλήξει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο Ανδρέας Παντελή επικοινώνησε σήμερα με άνθρωπο της ΠΑΕ και τον ενημέρωσε ότι την Δευτέρα (1/8) θα βρίσκεται στη Μίκρα για να ξεκινήσει και επίσημα τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Την ίδια στιγμή, η "ομάδα Μορφιάδη" περιμένει το "οκ" του Ρέμου για να πράξει ακριβώς το ίδιο!

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, η "ομάδα Μορφιάδη" συναντήθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με την δικηγόρο του Ρέμου. Τα μέλη της ήταν βέβαια ότι η υπόθεση θα ολοκληρωθεί, που είχαν ειδοποιήσει και φωτογράφο για να αποθανατίσει την υπογραφή των συμφωνητικών, ωστόσο έπειτα από περίπου δύο ώρες, ο φωτογράφος αποχώρησε χωρίς να έχει χρησιμοποιήσει τη μηχανή του.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα "Sportday", ο "Ελληνοαμερικανός" για τον οποίο γράψαμε από την πρώτη στιγμή, είναι ο Γιάννης Τσίτσας. Δεν είναι ισχυρός οικονομικός παράγοντας. Ασχολείται με το real estate και ο Μορφιάδης λέει ότι μπορεί να φέρει κεφάλαια στην ομάδα. Θα είναι ο ένας από τους τρεις που θα συμμετάσχουν στο διοικητικό σχήμα. Ο Θωμάς Γκουρνέλης (γνωστός φίλος της ομάδας) και ο Κώστας Ευθυμίου (κάτοικος Αθηνών), θα είναι οι άλλοι δύο.

Όσο για τις μετοχές, ο Μορφιάδης αναζητεί εννιά άτομα για να τις μοιράσει ισομερώς, ώστε να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα στην ΕΕΑ. Γι' αυτό και προσέγγισε διάφορους ανθρώπους, ακόμη και μέσα από την οικογένεια της ομάδας. Ένας εξ αυτών, είναι ο Θανάσης Ηρακλής. Αδερφικός φίλος του Μπάμπη Ξανθόπουλου και από τους οπαδούς της ομάδας που την ακολουθούν εντός και εκτός έδρας. Στην χθεσινή συνάντηση έδωσε το παρών ο Πέτρος Πετρίδης, ο βετεράνος άσος, Ζαχαρίας Χαλιαμπάλιας, καθώς και κάποιος Σάκης Παπαδόπουλος, που εμφανίζεται ως μάνατζερ.

Το γεγονός ότι ο Μορφιάδης δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα των συνεργατών του, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά, διότι η λογική λέει ότι αν στο πλευρό του υπάρχει έστω και ένας ισχυρός οικονομικός παράγοντας, τότε θα είχε το σαφέστατο πλεονέκτημα έναντι του Ανδρέα Παντελή.

Από το περιβάλλον του Ρέμου (όφειλε να είχε ήδη τοποθετηθεί για να ξεδιαλύνει το τοπίο) διαρρέουν ότι έχουν ζητηθεί από τις δύο πλευρές η λίστα των ονομάτων που θα συμμετάσχουν στη διοίκηση, αλλά και η ταυτότητα των προσώπων που θα αποκτήσουν τις μετοχές. Εφόσον φτάσουν αυτά τα στοιχεία, ο μεγαλομέτοχος θα ανακοινώσει μέχρι την Δευτέρα την απόφασή του.

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags