Facebook Pixel Φιλικά 4άρα του Ατρομήτου στη Λοκομοτίβ Σόφιας
Life
| 2011-07-30 20:19:00

Φιλικά 4άρα του Ατρομήτου στη Λοκομοτίβ Σόφιας

Φιλικά 4άρα του Ατρομήτου στη Λοκομοτίβ Σόφιας

Ο Ατρόμητος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά συντρίβοντας με 4-1 στη Βουλγαρία τη Λοκομοτίβ Σόφιας. 

Ο Ηλίας Αναστασάκος άνοιξε το σκορ στο 24' με πλασέ στην κίνηση μετά από γύρισμα του Μπέλιτς από δεξιά στην περιοχή, ενώ ο ίδιος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του στο 43'. Αυτή τη φορά από την «άσπρη βούλα», με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν στον ίδιο ρυθμό και στη επανάληψη, όπου πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα. Στο 57' ο Μπέλιτς μετά από φάση διαρκείας δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει την μπάλα στην κενή εστία, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντένις Επστάιν στο 78' με αριστερό διαγώνιο σουτ μετά από εξαιρετική ασίστ του Σφακιανάκη. Ο Γερμανός σκόραρε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα. Ενδιάμεσα στα δύο γκολ του Ατρόμητου στο δεύτερο μέρος, οι Βούλγαροι είχαν πετύχει αυτό της. τιμής με τον Αντόνοφ στο 69'.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Σ.: Πέικοφ, Βάσεφ, Ντιάκοφ, Γκάροφ, Μανόλοφ, Μπαϊκάλ, Καρατζίνοφ, Ντάφτσεφ (46' Αντόνοφ), Γιάνεφ (60' Ντόνεφ), Ρομάνοφ (46' Μποζίνοφ), Μέσιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν (66' Ραχιώτης), Σκόνδρας (83' Μπιλίτσης), Τόμας (58' Φυτανίδης), Ζουέλα (83' Αργυρός), Γιαννούλης (58' Νάστος), Μπάλλας (58' Μακρής), Τάτος (66' Λημνιός), Σφακιανάκης (79' Γρομητσάρης), Μπέλιτς (58' Καραμάνος), Καραγκούνης (46' Επστάιν), Αναστασάκος (66' Καϊμακαμούδης) 

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags