Facebook Pixel «Στην Σούπερ Λιγκ και οι Λεβαδειακός - Δράμα»
Life
| 2011-07-30 22:19:00

«Στην Σούπερ Λιγκ και οι Λεβαδειακός - Δράμα»

«Στην Σούπερ Λιγκ και οι Λεβαδειακός - Δράμα»

Πανευτυχής για την άνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ ήταν ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος μίλησε για πόλεμο που έγινε στους Κρητικούς, ενώ παράλληλα τάχθηκε στο πλευρό των Λεβαδειακού, Δόξας Δράμας και Διαγόρα όσον αφορά το ποιες ομάδες πρέπει να πάρουν τη θέση των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας που υποβιβάστηκαν.

«Φέτος ήταν ένας μαραθώνιος. Δώσαμε έναν δίκαιο αγώνα, πήραμε μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους στα πλέι οφ. Δεχτήκαμε ένα μεγάλο πόλεμο. Είναι μία δικαίωση για όλη την ομάδα. Για μένα ιδιαίτερα χωρίς μία μέρα διακοπές. Ευχαριστώ όλους που προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί όπου ανήκει. Οπως είχα δηλώσει, η ομάδα έχει περάσει δύσκολη καμπή. Ξέρουμε ότι όλα αυτά μας έχουν καθυστερήσει. Αφού τελείωσε το θέμα ομάδα θα κοιτάξουμε ένα τριετές πλάνο. Προέχει η εξυγίανση της ομάδας. Τα χρήματα δεν είναι πολλά, οπότε αυτό γίνεται εύκολα. Θέλουμε την άνετη παραμονή και μετά να χτίσουμε την ομάδα που θαυμάζαμε όλοι. Απαιτείται συνέχεια και σοβαρότητα. Να μην επαναπαυτούμε», είπε αρχικά ο Μαχλάς.

Και συνέχισε όσον αφορά το ποιες ομάδες πρέπει να πάρουν τη θέση των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας: «Ο νόμος είναι σαφής. Ομάδες που πέφτουν πάνε στην επόμενη κατηγορία και τις αντικαθιστούν ομάδες από τη Β'. Ολοι δώσαμε αγώνα, όπως και οι Λεβαδειακός, Δόξα, Διαγόρας. Είπα ότι θα είμαστε κοντά σε αυτές τις ομάδες. Εχουμε βγει εμείς, αλλά θα κυνηγήσουμε το δίκαιο και το σωστό».

Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα με τα στημένα: «Είναι πολύ καλό αυτό που έγινε από πλευράς κάθαρσης. Δεν μπορώ να πω αν είναι σωστό ή λάθος. Πρέπει να μην πολεμάμε το άθλημα. Αυτό κυνήγησα σαν παίκτης και μέσα από τη διοίκηση του ΟΦΗ. Αυτή η κάθαρση, όπως έχει γίνει θα είναι καλό για να μπουν άνθρωποι στο ποδόσφαιρο που θα προσφέρουν και θα λέμε ότι βλέπουμε το άθλημα με καλύτερο μέλλον».

Και κατέληξε: «Ο ΟΦΗ είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα. Πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι η σοβαρότητα που διακρίνει τις ομάδες είναι το πιο σημαντικό. Από τη μία μέρα στην άλλη δεν φτιάχνονται μεγάλες ομάδες. Χρειάζεται να μπουν σωστές βάσεις. Εχω πει ότι ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα συνεχίσω στο πόστο που είμαι. Είμαι πολύ κουρασμένος. Θα το σκεφτώ και θα πω τις αποφάσεις μου στις 10 Αυγούστου στη γενική συνέλευση».

Οσο για τια το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό και το αν η Δόξα κατέβει να παίξει, σχολίασε: «Λείπει ένας παίκτης για να συμπληρώσουμε. Πρέπει να έρθει από τη Δράμα. Δύο επιστρέφουν από τιμωρία για να κατεβούμε στο γήπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι θα τον βρουν. Είναι κρίμα να πάει στράφι. Στην Ελλάδα είμαστε, ελπίζω να μην τιμωρηθούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags